Home / Huur een scooter in Barcelona
Scooter Rental

Huur een scooter in Barcelona

Huur een scooter in Barcelona en ga van plaats naar plaats.

De snelste manier om in Barcelona van de ene naar de andere plek te komen is door middel van ‘una moto’ – een scooter. Het grote voordeel hiervan is dat u altijd een snelle weg zal kunnen vinden, ondanks het vele verkeer. Ook zijn de kosten voor benzine niet hoog. Het grootste voordeel van allemaal is dat u eigenlijk overal wel kan parkeren, zodat u de stad goed kunt verkennen.

Als toerist kunt u makkelijk een scooter huren. Voor een scooter met een 50 cc motor heeft u wel een autorijbewijs nodig en moet u tenminste 18 jaar oud zijn. Voor scooters met een 125 cc motor heeft u een autorijbewijs nodig dat langer dan 3 jaar oud is en moet u tenminste 21 zijn. Het fijne van Spanje is dat u geen extra motorrijbewijs nodig heeft als u met de 125 cc motors wilt rijden! Met de kleinere motors (50 cc) kunt u tot aan de 60 kilometer per uur rijden en met de grotere (125 cc) tot aan 110 kilometer per uur.

Hoe langer u de scooter huurt, hoe lager de prijs per dag. We raden lange-termijn verhuurwinkel Cooltra aan, waar u een scooter met een 125 cc motor al kunt huren voor maar €120 – €190 per maand. Dit is een zeer goede prijs! Als u een scooter nodig heeft voor een langere tijd zou deze beslissing economisch erg zinvol zijn.

Rijd nooit zonder een helm or als u alcohol heeft gedronken! U zult niet alleen een zeer hoge boete ontvangen, maar u riskeert zo ook uw leven en het leven van anderen! Let op alles wat er achter uw gebeurd, kijk in uw spiegels en rijd voorzichtig!

 Groot nieuws voor alle Barcelona-thuis klanten!

U krijgt 10 € korting door gebruik te maken van de promo code “BARCELONAHOME10”!

De volgende verhuurbedrijven zijn geschikt voor het huren van een scooter:

Cooltra: De beste service, vraag naar studentenkorting
Via Vespa: Aan de dure kant maar de mooiste scooters
Mondo Rent: Goede prijzen

Huur een scooter in Barcelona en heb een geweldige tijd!

Accommodatie Barcelona

Bekijk alles

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: Barcelona-Home

Barcelona-Home

On our platform clients can find any kind of accommodation starting from shared apartments or student rooms, vacation rentals, monthly or yearly rentals, villas as well as properties for sale.

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven