Home / Om Barcelona / Hyr en moped i Barcelona
Scooter Rental

Hyr en moped i Barcelona

Det snabbast sättet att ta sig runt i Barcelona är definitivt med una moto – en moped. Det bra är att du kan alltid finna en snabb väg, även om det är mycket trafik. Dessutom finns det knappast någon utgifter för bensin. Den största fördelen är att du faktiskt kan parkera överallt så att du kan utforska staden perfekt.

Hitta ditt boende nu!

 

Som turist kan du enkelt  hyra en moped. För en skoter med en 50 cc motor måste du ha körkort och vara minst 18 år gammal. För mopeder med en 125 cc motor måste du ha haft körkort i mer än 3 år och vara minst 21 år gammal. Det fina med Spanien är att du inte behöver ha ett extra motorcykelkörkort för att driva de större 125 cc motorer! Med den mindre motorn (50 cc) kan du gå upp till 60 km / t. Med den större  (125 cc) upp till 110 km / t.

Ju längre du hyr en moped, desto billigare blir priset per dag. Vi rekommenderar starkt den långsiktiga uthyrningen. I en affär i Cooltra  kan du hyra en moped (125 cc) för 120-190 euro i månaden. Detta är ett otroligt bra pris! Om du behöver en moped i en vecka, gör det här erbjudandet definitivt ekonomisk mening.

Kör aldrig utan hjälm eller om du druckit alkohol!Du kommer inte bara att få en extremt höga straff, du riskerar också ditt liv på samma gång! Titta i din backspegel och kör försiktigt!

Följande uthyrningsföretag är lämplig för uthyrning:

Cooltra: Bäst service, fråga om studentrabatt
Mondo Rent: Bra priser!

Hyr en moped i Barcelona och ha en underbar dag!

 

 

Overnatning Barcelona

Se alle

Lämna ett Svar

Your email address will not be published.

Skriven av: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

om-barcelona transport-i-barcelona

Boende Barcelona


Scroll To Top