Home / Om Barcelona / Byen / Vores 4 Favorit Parker i Barcelona
parks barcelona

Vores 4 Favorit Parker i Barcelona

Barcelona er en by fyldt med fantastisk grønne områder og parker i alle størrelser og afskygninger. Vi har herunder listet fire af vores favorit parker i Barcelona til dig!

# Parc Güell

Parc Güell imponerer med Gaudi’s arkitektoniske funktioner og masser af turister, som fotograferer alt hvad øjet fanger. Parken er placeret på en forhøjning, så det kan være en smule hårdt for benene at vandre op ad bakken til det, men den fantastiske udsigt over byen belønner dig i sidste ende. Omdrejningspunktet for parken er den store terrasse, omgivet af én lang bænk i form af en søtunge.

Under den, vil du finde den store markedsplads, som er en fantastisk konstruktion. Vi anbefaler, ikke at bruge hele dagen ved terrassen, men i stedet gå på opdagelse rundt omkring i parken for at opleve de dejlige omgivelser og seværdigheder parken har at tilbyde udover de lidt mere fyldte områder. Hvis du er sulten efter en hel dag, kan vi anbefale at vandre en smule længere op i parken og finde et sted at spise, i stedet for at vælge restauranten i selve parken La Torreta del Parc Güell.

barcelona365tours

Mere Information
Åbningstider: 8 til 21
Indgang: Gratis, til Gaudi huset “La Torre Rosa” kan der købes en billet i parken
Adresse: Carrer d’Olot 5
Sådan kommer du hertil: Taxi, Bus, Metrostation Lesseps (L3) og 15 minutter på gåben

# Parc Guinardo Bunkers

The Parc Guinardo Bunkers, som ligger i Parc del Guinardo på toppen af Rovira Hill, er et sted med en masse historie bag sig. Under den Spanske borgerkrig byggede de lokale anti fly batterier, for at beskytte dem selv mod Francos angreb.

I dag anvendes bunkerne som lærred for grafitti malerne og som mødested for de unge fra nabolaget. Men først og fremmest er det et uopdaget fantastisk udsigtspunkt over byen.

Bunkerne er placeret tæt ved Park Güell, men der er ikke nær så mange mennesker og udsigten herfra er meget bedre – faktisk kan hele byen ses herfra, havnen og bjergene Serra de Collserola. Hvis du gerne vil flygte fra byens stress og jag, er det en god ide at tage hertil for at nyde det smukke landskab.

parks-in-barcelona-620x330

Mere Information
Åbningstider: 24 timer om dagen
Indgang: Gratis
Adresse: Carrer del Turó de la Rovira 61
Sådan kommer du hertil: Taxi, Bus, Metrostation Guinardo Hospital Sant Pau (L4) og 20 minutter på gåben

# Parc de la Ciutadella 

Hver gang jeg besøger denne park, nyder jeg den unikke atmosfære der kun er til at finde her. Du vil opleve mennesker som spiller og leger, dyrker yoga, maler, ryger, sover eller har en livlig diskussion om livet.

Folk bruger denne park til at slappe af og koble fra den travle hverdag, og her føles det ikke som om du kun befinder dig få meter fra bylivet. Du er i hjertet af Barcelona, og samtidig i Parc de la Ciutadella. For romantikerne, findes der en menneskeskabt sø, hvor man kan leje robåde. Der er mange smukke bygninger at kigge på fra parken. Tjek kortet vi har tilføjet galleriet herunder og mis ikke springvandet, det er et besøg værd!

Mere Information
Åbningstider: Sommeråbningstider 10 til 21, Vinteråbningstider 10 til 18
Indgang: Gratis, Leje af båd for 2 personer 6 € for 30 minutter
Adresse: Passeig de Picasso 21
Sådan kommer du hertil: Taxi, Bus, Metrostation Arc de Triompf (L1)

# Parc del Laberint

Parc del Laberint er en af de ældste parker i Barcelona. Parken er smuk og tilbyder mange romantiske steder. Der findes ingen grønne områder at ligge på, men tilgengæld er parken ikke fyldt med mennesker, så der er gode muligheder for at være sig selv i denne historiske park. Dette er grundet afstanden til byen. Især når det er solrigt og varmt er parken et ideelt sted at besøge fordi der er mange steder hvor man kan søge skygge. En scene fra “The Perfume” blev filmen her. Forsvind ikke i labyrinten når du går rundt her!

laberint3


Mere Information
Åbningstider: Sommeråbningstider 10 til 21 , Vinteråbningstider 10 til 18
Indgang: Voksne 2,23 €, Børn (yngre end 14) 1,42 €
Adresse: Passeig dels Castanyers 1
Sådan kommer du hertil: Taxi, Bus, Metrostation Mundet (L3)

 

Har du planer om en tur til Barcelona, og stadig mangler et sted at bo? Så tag et kig på vores lejligheder!

BH_banner_dk

button_dk    button2_dk

Efterlad et svar

Your email address will not be published.

Skrevet af: Barcelona-Home

Barcelona-Home

On our platform clients can find any kind of accommodation starting from shared apartments or student rooms, vacation rentals, monthly or yearly rentals, villas as well as properties for sale.

the-city-da culture-da must-sees-barcelona-da about-barcelona-da sightseeing-da

Overnatning Barcelona


Scroll To Top