Home / Kultur / Kingsbrook Barcelona
Kingsbrook Barcelona

Kingsbrook Barcelona

Om Kingsbrook Barcelona.

I 2001 blev Kingsbrook Barcelona stiftet. Det er en spansk sprogskole for udlændinge, som ønsker at lære spansk på en behagelig, effektiv, simpel og sjov måde, i det ideealle miljø; Barcelona. Skolen ønsker også et eleven får en god og positiv  personlig oplevelse. For at opnå dette, har vi et team bestående af kvalificeret og erfarne spanske underviserer

Find overnatning nu!

Grundet størrelsen på Kingsbrook Barcelona skolen, tillader vi at give dig en personlig hjælp, til hvad du kunne have brug for. Man vil altid have kontakt til inspektøren, som vil hjælpe dig med dine forespørgelser omkring personlige fremskridt, eller spørgsmål om DELE den endelige eksamen. Vi arbejder i små grupper, hvor man højst er 10 personer. På denne måde kan underviseren dedikere mere tid til den enkelte elev.

Man kan finde kurser til alle behov. Kurserne går fra semi intensive, for dem der kun har begrænset tid grundet arbejde, så er der det rigtig intensive kursus for dem der ønsker at lære rigtig hurtigt på kort tid. Vi har timer om morgenen, eftermiddagen eller aftenen, samt specielle kurser med historie, kunst, gastronomi, Flamenco, erhvervsliv og praktikpladser er også tilgængelige. Nedenstående er der nogle eksempler, men download vores PDF fil for at se alle mulighederne.

Metoden er dynamisk, kommunikerende og deltagende, da dette er vores måde at undervise sprog på. Ikke kun de grammatiske regler, men et sprog man kan bruge og kommunikere med. Materialet er både moderne og effektivt. Vores undviserer er native, velkvalificeret og erfarne, og taler ikke andre sprog end du ønsker at lære, da dette er den eneste måde man rigtig kan lære det på.

Oplysninger

Adresse: Travessera de Gràcia, 60 08006 Barcelona

Hvis du mangler en lejlighed til dit ophold, så besøg Barcelona-home der er mange muligheder.

Overnatning i Barcelona

Se alle

Efterlad et svar

Your email address will not be published.

Skrevet af: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

culture-da

Overnatning Barcelona


Scroll To Top