Home / Cultuur / Barcelona-Lingua taalschool
Barcelona-Lingua Language School

Barcelona-Lingua taalschool

Over Barcelona-Lingua taalschool

Barcelona-Lingua taalschool biedt in samenwerking met Camino Barcelona Spaanse cursussen van hoge kwaliteit tegen goede prijzen. De moderne school is gelegen in het hart van Barcelona, maar 10 minuten walken vanaf Plaça Catalunya – het centrale plein en Barrio Gótico – de beroemde Gotische wijk.

Vind nu uw accommodatie!

Barcelona-Lingua taalschool biedt Spaanse lessen, gegeven door jonge enthousiaste leraren in een plezierige atmosfeer. Wij zijn toegewijd aan het leren van Spaans voor meer dan 15 jaar en vinden het geweldig om onze kennis over de Spaanse cultuur te delen, net zoals gastronomische gebruiken en natuurlijk de taal. Ons doel is om u te laten ontdekken dat het leren van Spaans niet alleen om de taal gaat, maar ook om de manier van leven.

Lessen worden gegeven van maandag t/m vrijdag op Barcelona-Lingua taalschool en het aantal lessen per dag hangt af van het soort cursus u kiest. Normaal gesproken schommelt het tussen de 4 en 6 per dag en duurt elke les 45 minuten. De moedertaal van al onze leraren is Spaans en ze hebben een diploma behaald aan de universiteit. Ook hebben ze al ervaring in het onderwijs, vooral het onderwijzen van buitenlandse studenten. Ze bieden het beste als het op Spaans onderwijs aankomt en het is een geweldige manier om snel maar zorgvuldig uw Spaanse vaardigheden te ontwikkelen.

Informatie

Adress: Calle Ample 7 08366 Canet de Mar Barcelona

Als u een accommodatie nodig heeft tijdens uw verblijf, neem dan een kijkje op Barcelona-Home.
 

Accommodatie Barcelona

Bekijk alles

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

cultuur

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven