Home / Costa Brava / Huis in Cabrils
Haus in Cabrils

Huis in Cabrils

Dit adembenemende huis in Cabrils is het ideale plekje om te genieten van een luxueuze tijd in de Spaanse zon. Of het nu voor een familie vakantie of een vakantie met vrienden is, dit huis biedt alles waar u van kan dromen. De omgeving van Cabrils is heel dichtbij Barcelona en de Costa Brava. Het is gelegen in de provincie Girona en heeft een 206 km lange kustlijn die gaat van Blanes tot de Franse grens. Tijdens je verblijf in Cabrils zal je genieten van de mooie omgeving die het te bieden heeft. Je kan genieten van leuke uitstapjes zoals een toer in de wijngaarden of een bezoekje aan de vele kunstgalerijen die je kan terug vinden in de stadjes en dorpjes langs de kust. Dit mooie huis in Cabrils geeft je de mogelijkheid om te genieten van je vrije tijd in alle luxe.

Huis met zwembad in Cabrils

Vanaf      277€ / NACHT

De villa biedt een totale oppervlakte van 287 vierkante meter. Deze is verdeeld over twee verdiepingen met een terras, een dek van 800 vierkante meter en een buitenzwembad. Het mooie terras beschikt over een lounge bemeubeld met een barbecue en buiten meubels rond het zwembad zodat je kan genieten van de Spaanse zon het hele jaar door. Op de eerste verdieping van het huis bevindt zich de een woonkamer die is ingericht met zachte sofa’s en elegante decoratie die gecombineerd is met een uitnodigende sfeer. Aansluitend op de woonkamer bevindt zich de eetkamer met een adembenemend zicht op de tuin. De eerste verdieping beschikt over een mooie uitgeruste keuken waar je heerlijke maaltijden kan bereiden. Vanuit de keuken heb je toegang tot de tuin met een buiten barbecue en een lounge.

 House in Cabrils

 

Een elegante trap zal je leiden van de mooie eerste verdieping naar de tweede verdieping waar je zes slaapkamers kan terugvinden. Al deze kamers beschikken over een eigen badkamer. De slaapkamers zijn ingericht met klassieke meubels, een groot bed en gezellige sofa’s. Elke kamer biedt je het comfort dat je nodig hebt om te kunnen genieten van een zalige nachtrust. Dankzij de omliggende tuin is elke kamer in het huis erg rustig en stil, ongeacht welke moment van de dag of nacht. De capaciteit van het huis is twaalf personen.

 

House in Cabril

Het huis is gelegen in een rustige omgeving niet ver van het centrum van Cabrils en dichtbij verschillende toeristische attracties zoals de Parroquia de la Santa Creu kerk. De stad beschikt over verschillende fantastische restaurantjes die autenthiek Catalaans eten serveren. Als je even de auto neemt kan je tot enkele van de mooiste stranden van Spanje en de La Conreria-Sant-Mateu-Cellecs heuvels rijden. Perfect om te wandelen of te kamperen. Tijdens ieder periode in het jaar kan je er een geweldige vakantie beleven! U kunt er ook voor kiezen om de Costa Brava te bezoeken terwijl u een flat huurt in Barcelona aangezien het erg dicht bij elkaar ligt!

License : HUTB-012799

Nederlands

 

Looking for accommodation on the coast. Have a look at our special offers on houses and apartments on the Costa Brava !

If you prefer to stay in the city you can have a look at our apartments and rooms available in Barcelona

 

Accommodation Barcelona

view more apartments dutch

 

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

Accommodatie Costa Brava


Scroll naar boven