Home / Verblijf / Villa in Esplugues
Villa in Esplugues

Villa in Esplugues

Zoekt u een luxueus en comfortabel verblijf in Barcelona voor een rustige vakantie met vrienden of familie? Dan is de prachtige villa in Esplugues zeker iets voor jou! De villa is gebouwd in een bergvoeten in het westen van Barcelona. Hierdoor is het huis gesitueerd op een verhoogde positie die een prachtig uitzicht biedt over Barcelona en de Middellandse zee. Het gebied biedt ook rust, privacy en exclusiviteit waardoor het het perfecte uitje vormt voor degenen die een pauze nodig hebben van het lawaai en de menigte van de bekendste en meest bruisende buurten, zoals Barceloneta en Barri Gotic.

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments info@barcelona-home.com

Prachtige Villa in Esplugues

Vanaf    537€ / NACHT
Vanaf 6110€ / MAAND

Het pand biedt een prachtig buitenterrein rondom een enorm zwembad met helder blauw water. Het zwembad wordt omringd door een prachtige houten vloer en een gras begroeide tuin om te ontspannen en te genieten van het spectaculaire uitzicht op de stad en het strand. De plaats rond het zwembad is bemeubeld met heldere witte lounge meubels en comfortabele banken evenals kleine tafels waarop je je glas sangria kan neerzetten als je een pagina moet omslaan in je favoriete boek. Het glas wat als verlengstuk uit het moderne gebouw komt, loopt door tot in het water, wat de ilusie creëert dat Villa in Esplugues rond dobbert in het zwembad.

Verderop in de tuin vind je een ruime eethoek met een tafel en stoelen voor acht tot tien gasten. Een parasol beschermt je tegen het felle zonlicht net als de extra schaduw die je krijgt van de prachtige palmbomen die hoog boven het gehele pand toren en automatisch gevoelens opwekken van ontspanning en vakantie op een warme plaats. Het is een prachtige en rustige omgeving om te genieten van een ontspannen brunch of een barbecue terwijl de kinderen spelen in het zwembad!

124

Als het zwembad en de tuinen rondom de villa in Esplugues je nog niet hebben kunnen overtuigen, dan zal het interieur dat zeker wel doen! De inrichting is perfect voor het verstrekken van alle comfort en entertainment die een grote groep nodig heeft. Het beschikt over unieke en dynamische gemeenschappelijke ruimtes op zowel de eerste als de tweede verdieping. Op de eerste verdieping biedt een grote woonkamer met een grote witte hoekbank en banken van hedendaags design een geweldige plek om te loungen. Je kan er een film kijken of een snack eten met een prachtig uitzicht op het zwembad. Tegenover de woonkamer is er ook een eetgedeelte met een grote tafel en directe toegang tot het terras perfect voor het diner met familie of vrienden. Een wenteltrap leidt tot vijf luxe slaapkamers (elk met een eigen badkamer), een spectaculair terras en een lounge met een tafel omringd door individuele banken, een stijlvolle zitzak en een flatscreen-tv. Hier kan je achterover leunen met een glas wijn terwijl je kijkt naar een sport wedstrijd. Tijdens de reclame kan je spelletje spelen op de biljard tafel.

76

10License : HUTB-012556

buttomsNL

Villa in Esplugues ligt aan de voet van de bergen die deel uitmaken van Parc Natural de la Serra de Collserola. Het is dus perfect voor degenen die genieten van een ochtend loopje, een dagje wandelen of vogels bekijken. Plaatsen die zeker een bezoekje waard zijn, zijn Placa Sant Pastor, het Park del Millenari en een prachtig netwerk van tuinen, waaronder de Jardi Marie Curie, Jardi Rosa Luxemburg en de Jardins del Dr. Ribalta. In de buurt van Miranda zijn er supermarkten, cafés, bars en restaurants waar je typisch Catalaanse keuken kan uitproberen. Villa in Esplugues is uw oplossing voor een vakantie met familie of vrienden in het paradijs

Looking to rent an apartment in Barcelona? Check out our special deals on apartments all over the city with Barcelona Home!

Accommodations Barcelona

view more apartments dutch

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments info@barcelona-home.com

Enregistrer

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

waar-te-verblijven

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven