Home / Om Barcelona / Tåg i Barcelona
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tåg i Barcelona

Ett annat smidigt sätt att transportera sig runt i och ut ur staden är tågen i Barcelona. Det finns många i och utanför städer tågförbindelser i Barcelona. Dessa ger dig enkel tillgång till olika delar av staden och till andra större städer i Katalonien och längre bort som Girona, Valencia och Madrid.

Hitta ditt boende nu!

 

Cercanías (Rodalies) är i och utanför städer tåglinjer som tjänar de omgivande områdena i Barcelona. Du kan hitta mer information om tidtabeller och linjer på den officiella hemsidan. Det finns också interurbana linjer som finns till Lleida, Sitges, Tarragona och Girona. Som ni ser finns det ett enormt utbud av tåg i Barcelona!

Om du känner att du skulle vilja utforska mer av Spanien under din vistelse, varför inte besöka andra städer med tåg? Tågen i Barcelona erbjuder ett enkelt sätt att få ut ur staden. Det finns många långväga tåg till städer som Valencia, Madrid och därefter. AVE är höghastighetståg som kan ta dig snabbt till Madrid, Malaga, Sevilla och Valencia. Du kan hitta boende i dessa städer från Booking.com.

Centrala Tåg-Stationer i Barcelona

Du har många olika stationer att välja mellan när du ska planera avgång, så i princip spelar det inte någon roll vart du befinner dig i staden då du säkerligen hittar en station i närheten.

El Clot-Aragó (Plaça de Font i Sagué 3): härifrån avgår både regionala tåg som Rodalies tåg.

Estació de França (Avinguda Marques de Argentera, 6-12): Härifrån avgår tågen till Paris och Madrid.

Sants (Plaça dels Països Catalans) Har den bästa  förbindelser av stationerna och näst intill varje tåg passerar genom eller  avågår härifrån.

Passeig de Gracià (Hörnan av Passeig de Gracià och Carrer d’Aragó): Härifrån avgår regionala and tunnelbanan.

Att resa med tåg i Barcelona är ett mycket snabbt och bekvämt sätt att utforska både innanför som utanför staden, och det bästa är att du hittar detta till ett rimligt pris också.

 

Boende i Barcelona

Visa Mer

Lämna ett Svar

Your email address will not be published.

Skriven av: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

om-barcelona staden transport-i-barcelona

Boende Barcelona


Scroll To Top