Home / Over Barcelona / De stad / Treinen in Barcelona
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Treinen in Barcelona

Treinen in Barcelona zijn een makkelijke vorm van vervoer om in de stad rond te reizen. Er zijn vele stedelijke- en interstedelijke treinverbindingen in Barcelona. Deze geven uw de mogelijkheid om verschillende delen van de stad of andere grote steden in Catalonië te bezoeken. U zou zelfs Girona, Valencia en Madrid kunnen bezoeken.

Vind nu uw accommodatie!

Cercanías (Rodalies) zijn stedelijke- en interstedelijke treinlijnen die rond het gebied van Barcelona hun service aanbieden. U kunt more informatie vinden over tijdsschema’s en lijnen op de officiële website. Ook zijn er interstedelijke lijnen beschikbaar naar Lleida, Sitges, Tarragona en Girona. Zoals u misschien wel doorheeft is er een enorm aanbod van treinen in Barcelona!

Als u wat meer van Spanje wil ontdekken tijdens uw verblijf, waarom zou u dan geen andere steden bezoeken met de trein? De treinen in Barcelona bieden een makkelijke uitweg van de stad. Er zijn vele langeafstandstreinen naar plaatsen zoals Valencia, Madrid, of zelfs nog verder. De AVE is de hoge snelheidstrein die u snel in Madrid, Malaga, Sevilla en Valencia kan brengen. U kunt informatie over accommodatie vinden in deze steden op www.booking.com.

Stations waar treinen vandaan rijden in Barcelona

Er zijn vele verschillende opties als het op treinstations aankomt, dus waar u ook bent in de stad u kunt altijd een station dichtbij vinden.

El Clot-Aragó (Plaça de Font i Sagué 3): Vanaf hier rijden regionale en Rodalies treinen.

Estació de França (Avinguda Marques de Argentera, 6-12): Vanaf hier rijden treinen naar Parijs en Madrid.

Sants (Plaça dels Països Catalans):  Deze is het best verbonden en ongeveer elke trein komt wel langs dit station.

Passeig de Gracià (Corner of Passeig de Gracià with Carrer d’Aragó): Vanaf hier rijden regionale en stedelijke treinen.

Reizen met de trein in Barcelona is een snelle en comfortabele manier om de omstreken van de stad te verkennen tegen een redelijke prijs.

Accommodatie Barcelona

Bekijk alles

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

de-stad over-barcelona transport-over-barcelona

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven