Home / Fritid / Svensk design i Barcelona
swedish design in Barcelona

Svensk design i Barcelona

IKEA in Barcelona

Det finns två IKEA i Barcelona

Ikea är en väldigt välkänd svensk butikskedja som har ett utbud av snygga möbler och en stor variation av inredningsprylar. Kvalitén på produkterna är ganska hög medan priserna är relativt låga, vilket gör IKEA, särskilt IKEA i Barcelona, perfekt för den som vill förnya sitt hem då de emellanåt har riktigt prisvärda erbjudanden på många produkter.

 

Hitta ditt boende nu!

Det finns två IKEA-varuhus i Barcelona och de båda ligger utanför centrala Barcelona. Den första, IKEA L’Hospitalet, är belägen ungefär 15 minuter söder om centrala Barcelona. Om man reser kommunalt är den bästa resvägen att ta linje C1 eller C2 från Plaza Espanya och kliva av vid stationen Bellvitge, som bara ligger 7-10 minuter från varuhuset. Om du föredrar att åka buss kan du enkelt ta dig från Plaza Espanya med bussarna 65, 79, 105, L70, L72, L80, L82 eller från Plaza Catalunya med buss L95.

Ikea Badalona ligger norr om stadens centrum. Det snabbaste vägen att ta dig dit är med tunnelbanelinje L1 eller L4 och kliva av vid Fonto eller Pep Venture (beroende på vilken linje du tar). Bussresor finns också tillgängliga och stannar väldigt nära, så det är omöjligt att missa varuhuset från busshållplatsen. Bussarna B19, B22, B23 och B29 stannar alla utanför.

Oavsett hur långt bort det ligger är det värt att besöka IKEA för att uppleva den svenska kulturen och upptäcka svensk design i Barcelona!

Boende i Barcelona

Visa Alla

Lämna ett Svar

Your email address will not be published.

Skriven av: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

fritidsaktiviteter shopping

Boende Barcelona


Scroll To Top