Home / Bästa platserna / Bästa cocktailbarerna i Barcelona
cocktail-frutos-rojos-terraza-la-dolce-vitae-majestic-hotel-spa-barcelona

Bästa cocktailbarerna i Barcelona

Med dess vibrererande nattliv och fantastiska middagskultur, är det ingen överraskning att Barcelona också är huvudstad för härliga cocktailbarer! Trots att en schysst sangria på stranden eller en frostig Moritz på ett soligt torg verkligen inte är helt fel. finns det inget än som en välgjord Gin Tonic eller Negroni efter en lång dag. Vi har samlat en lista över de tre bästa cocktailbarerna i Barcelona, alla med en unik och härlig stil så att du och din date ska få en minnesvärd upplevelse!

Hitta din lägenhet nu!

Bitter

Vårt förstahandsval? Bitter Cocktail Bar ligger i Sant Antoni området. Oroa dig inte, det smakar bättre än vad det låter. Denna härliga lilla bar specialiserar sig på old-school cocktails med en modern touch. Den klassiska Moscow Mule får en Gin makeover och blir London Mule. Andra signaturfavoriter är Pimm´s Lemonade, Kentucky Buck Beer och Bitter’s Punch. Bitter bar serverar också en rad olika sandwiches och tapas. Personalen är mycket service inriktad och hjälper dig att hitta något gott som passar just dig!

Bitter

Ta en stund och ta det lugnt i barens softa miljö, som är till för att du ska ta det lugnt efter en hektisk dag på jobbet. Letar du lägenhet i detta charmiga område? Miss såntfall inte våra lägenheter i Sant Antoni.

Adress: Calle Viladomat 17, Barcelona
Öppettider: Tis-Sön 19.00-2.30, Måndag stängd
Telefon: +34 935 327 199
Email: info@bitter-bar.com

Creps al Born

Nästa är en annan favorit, mitt i trendiga el Born kvarteren.  Creps al Born. Lokaliserad mitt i Passaig del Born, är det en av områdets (och stadens) mest livfulla bargator, kombinerar denna två riktiga härligheter: franska crêpes och cocktails i toppklass. Kreativitet är nyckeln på Creps al Born och drinklistan innebär en oerhörd variation på cocktailsen, vissa serverade med bloss! Det är inte ovanligt att dina drink har det där lilla extra! Husets favoriter är Zombie acapulco, Don Key Kong, Le Chat Noir och Spring Fizz. Eller välj ett förfestalternativ: shots and crêpes!

Creps al Born

Oavsett tillfälle, garanterar vi en underbar upplevelse hos Creps al Born. Kom dock ihåg att komma dit relativt tid då det ofta är mycket folk! Behöver du en lägenhet att sova i efter en rolig utekväll? Spana då in våra lägenheter i el Born!

Adress: Passeig del Born, 12, Barcelona
Öppettider: Mån-Tors 18.00-2.30, fredag 18.00-3.00, lördag 12.00-3.00, söndag 12.00-2.30
Telefon: +34 932 690 325
Email: crepsalbornbcn@gmail.com

Eclipse

Hur trevligt verkar en cocktail med drömutsikt? Kanske tom med den bästa utsikten i staden? Belägen på våning 26 på exklusiva W Barcelona Hotel finner du Eclipse bar och lounge som erbjuder den allra bästa utsikten över citykärnan och Medelhavet medan du kan sippra på något riktigt fräscht. Baren erbjuder lättare sushirätter tillsammans med en mix av fantastiska cocktail, inklsuive deras kända Watermelon Martinis, Cloudy Windows, Mojitos and Midnights. Koppla av och ta det lugnt och lyssna på kvällens DJ spela. Eclipse är helt klart ett av stadens hippaste ställen!

Eclipse

Medan de andra barerna är mer avslappnade, vill vi även rekommendera det lite finare Elegant & Chic. Här vet du aldrig vem du kan stöta på, på detta lyxiga ställe i centrala Barcelona. Kanske vill du göra ett gott intryck!

Adress: Passeig Mare Nostrum, Barcelona
Öppettider: Mån och onsdag, 18.00-2.00, tisdag och torsdag 18.00-3.00, fredag och lördag 18.00-4.00
Telefon: +34 932 952 800
Email: eclipse.reservas@whotel.com

Vi hoppas att du kommer ta chansen och prova de bästa cocktailbarerna i Barcelona!

HINT: Barcelona är välkända för sina fantastiska Gin&Tonics. Kanske vill du släcka törsten med en under din vistelse!

Lägenheter i Barcelona

view more apartments swedish

Lämna ett Svar

Your email address will not be published.

Skriven av: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

baesta-platserna

Boende Barcelona


Scroll To Top