Home / Nyheter / Ajo Bike Rental i Barcelona
ajo-bike-rental-in-Barcelona

Ajo Bike Rental i Barcelona

Transport under din semester kan bli problematiskt om du inte kan staden. Det kan också vara slöseri med tid att gå eller bli förvirrad av tunnelbanesystemet. Däremot kan du, via cykel, upptäcka staden samtidigt som du transporterar dig själv. En utmärkt ié som gör det möjligt att upptäcka nya delar av staden som du inte skulle se om du inte hade friheten av transportera dig själv på en cykel. Det är helt enkelt väldigt händigt att du samtidigt får chansen att upptäcka Barcelona från ett annat perspektiv!

Hitta ditt boende nu!

Ajo Bike Rental i Barcelona är en budgetcykeluthyrning som ligger i El Raval på gatan Roig 5, väldigt nära hörnet med det fulla Hospital, 1 minut från Rambla del Raval. De hyr ut nya och begagnade cyklar med stor variation gällande storlekar, färger, modeller och märken. Med så många olika cyklar kan vi försäkra dig om att du kommer hitta cykeln som du behöver. Dessutom är cyklarna inte märkta med uthyrningens varumärke så du igenkänns inte som en turist  när du cyklar runt i staden. De erbuder även hjälmar och en studentrabatt på 10%.

Rabatterat erbjudande för kunder till Barcelona-Home

Just nu kan vi, i samarbete med Ajo Bike Rental i Barcelona, erbjuda 10 gratis cyklar om dagen till våra kunder! 

Privata cykelturer

Deras idé om att ha privata cykelturer är för att presentera Barcelona från det personliga perspektivet av en lokal guide. Turerna kombinerar berömda höjdpunkter med stadens oupptäckta hörn genom att ta det ett steg längre än de typiska turistrutterna, t.ex. lokala barer, matmarknader, graffiti, konst för allmänheten etc. Turen är en blandning av konst, historia, kutym och sägner, vilket kommer lära dig massor om stadens vänliga atmosfär.

Alla turer är privata vilket innebär att ingen annan än en grupp vänner kan delta. Turen är flexibel, precis som antalet gruppmedlemmar. Huvudidén är att anpassa turen efter gruppens önskemål. Den är 4 timmar lång och turer erbjuds varje Lördag och Söndag.

Pris: €35 per person (minst 2 personer).

Cykolar, lås och hjälmar är inkluderade i priset; eventuell mat och dryck under turens gång är inte inkluderat i priset.

Boende i Barcelona

se alla

Lämna ett Svar

Your email address will not be published.

Skriven av: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

nyheter sport-sv transport-i-barcelona

Boende Barcelona


Scroll To Top