Home / Om Barcelona / Var ska du bo? / Pacha lägenhet Barcelona
Pacha Apartment Barcelona

Pacha lägenhet Barcelona

Dansa natten lång med den bästa elektroniska musiken och mycket folk. Njut av en spektakulär utsikt över medelhavet på en av Barcelonas största klubbar, Club Pacha, som ursprungligen kommer från Sitges, där den första Pacha öppnades år 1967 och har sedan dess bara blivit större I Ibiza och Barcelona. Om du planerar en utgång på Pacha, boka ett boende med dina vänner i en Pacha lägenhet i Barcelona Vi kan även erbjuda ett brett utbud av lägenheter i Barceloneta  och uthyrning i Vila Olimpica om ni skulle vilja kika på fler alternativ. För en särskild minnsvärd upplevelse, ta en titt på en av våra båtar i Port Olimpic som ni kan hyra.

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments info@barcelona-home.com

Lägenhet i Ciutadella – Vila Olimpica 

Från     184 SEK / NATT
Från 459770 SEK / MÅNAD

Pacha Apartment Barcelona

Denna ljusa och bekväma Pacha lägenhet Barcelona  är perfekt för er som planerar en weekendresa i Barcelona en weekendresa fylld av fest.  Lägenheten är lokaliserad på 4:de våningen i en modern lägenhet i Vila Olimpica, med utmärkta faciliteter, inklusive luftkonditionering, värme, hiss samt roomservice dygnet runt.  Det rymliga vardagsrummet erbjuder en utmärkt att slappna av med dina vänner. Lägenheten har wifi, TV, DVD och även ett Hi-Fi system för att få er taggade till festen. Lägenheten har tre sovrum, med dubbel, singel, våningssäng och bäddsoffor. Ni kommer även ha tillgång till ett fullt utrustat och stort kök. Köket har fönster från golv till tak som drar till sig mycket ljus och en matplats med ett bord och stolar.

Bostaden är belägen bara en promenad från Club Pacha, vilket gör det väldigt lätt att ta sig hem efter en lång utekväll. Lägenheten ligger dessutom i närheten av La Ciutadella, stadens största park och även Barceloneta och Bogatell stränderna. För en utsökt skaldjurs middag med en oförglömlig utsikt över hamnen, ta er vidare till Passeig Maritim del Port Olimpic.

Licens : HUTB-007640

Svedish

Lägenhet för månadsuthyrning i Barceloneta

Från   9100 SEK / MÅNAD

Pacha Apartment Barcelona

För par som planerar en längre vistelse i Barcelona rekommenderar vi Pacha lägenheter i Barcelona. Utrymmet är perfekt för att dela på sin partner. Sovrummet består av en stor dubbelsäng med tillhörande sänglampor, och även rymliga garderober för att maximera utrymmet!
Vardagsrummet består av en härlig lounge, balkong, TV, trevligt matbord, och modern kök med bord i marmor. Vi älskar den enkla men genomtänkta inredningen. Den är belägen på en fantastisk plats, i hjärtat av Barcelonetan, med gångavstånd till stadens populäraste stad!

Lägenheter ligger bara några meter från Club Pacha och många andra klubbar i Puerto Olimpico. Du har nära till strandpromenaden, och avstånden mellan the Passeig de Joan de Borbo Comte del Barcelona  och Ciutadella park är perfekt för lite morgonträning (eller på eftermiddagen, om du planerar en helkväll på Pacha kvällen innan)

Svedish

Lägenheter i Vila Olimpico, i ett tryggt och lugn område

Från    2997 SEK / NATT
Från 61233 SEK/ MÅNAD

Pacha Apartment Barcelona

Ytterligare en riktigt bra Pacha lägenhet, anpassad för större grupper, är denna rymliga trerumslägenhet i lugna Vila Olimpica. Lägenheten har ett fantastiskt vardagsrum, med en svart soffa, soffbord, TV med DVD-spelare och HiFi-ljudsystem.I köket finner du diskbänk i mormor och vita garderober. Köket är fullt utrustat med det senaste, och stort nog för att flera ska kunna hjälpas åt och laga mat! I anslutning till köket och vardagsrummet finns även en terrass på 10 kvadratmeter som ger en fantastisk ut över området. Ni kommer även skymta Torre Agbar på distans. Detta är en trerumslägenhet med mycket bekväma sängar med färgglada kuddar och täcken i minimalistisk stil.
Lägenheten har även en tillhörande pool omringad av härligt grönområde och eleganta palmer. Finns det någon bättre plats att njuta av solen på, efter en lång kväll på dansgolvet?

Denna lägenhet i Vila Olimpica har gångavstånd till Club Pacha och ligger även väldigt nära till flertalet parker och stränder. Om du vill spela volleyboll med dina vänner, besök Bogatell stranden! Den är känd för att vara en lite sportigare strand. Lägenheten även nära till Ciutadella parken och Barceloneta området, och även Poblenou, som är känd för sin arkitektur och spirande konstscen.

Licens: : HUTB-010945

Svedish

Letar du efter en lägenhet i Barcelona? Spana in våra specialerbjudanden på lägenheter över hela staden via Barcelona Home!

Lägenheter i Barcelona

view more apartments swedish

Pacha Apartment Barcelona

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments info@barcelona-home.com

Enregistrer

Lämna ett Svar

Your email address will not be published.

Skriven av: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

boende-sv

Boende Barcelona


Scroll To Top