Home / Om Barcelona / Var ska du bo? / Lägenheter med parkeringsplats i Barcelona
Apartments with Parking Barcelona

Lägenheter med parkeringsplats i Barcelona

Planerar du att hyra en bil under din semester i Barcelona? Det borde du. Staden är omringad av vackra berg och kustområden och genom att hyra bil blir dessa mer lättillgängliga. Åk dit på en dagstur eller stanna för en natt! Trots att Barcelona kanske inte är den bästa staden att köra bil i, på grund av dess innerstadstrafik och parkeringsbrist, kommer våra lägenheter med parkeringsplats ge dig en säker plats att förvara bilen under din vistelse.

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments [email protected]

Lägenhet med parkeringsplats i Barcelona

Från   1000 SEK / NATT
Från 26283 SEK / MÅNAD

Apartments with Parking Barcelona

Om en avslappnad vistelse i Barcelona med dina vänner eller din familj är vad du söker är denna fantastiskt designade tvåvåningslägenhet i Gracia något för dig.
Då den ligger utanför citykärnen är det mindre besvärligt att köra bil här. De kända områdena Born och Barrio Gotico är hursomhelst väldigt lättillgängliga med tunnelbana med dess närhet till Lesseps tunnelbana station. (L3).

På första våningen hittar du en rymlig lounge med bruna läderfåtöljer, ett schysst matbord och åtta trendigt vita stolar. Vardagsrummet och middagsrummet ligger på andra våningen, där du också finner tre härliga sovrum designade med garderober, stora speglar och blomdekorationer på väggarna. Men det som verkligen gör den här lägenheten till något extra är dess uteterrass och dess pool. Ett avkopplande spa-liknande ställe att njuta av Barcelonas solsken på!

Licens : HUTB-003975

Svedish

Barcelona lägenheter med utsikt ut över havet 

Från      819 SEK / NATT
Från 13332 SEK / MÅNAD

Apartments with Parking Barcelona

Denna fantastiska enrumslägenhet i Poblenou är perfekt för ett par som hyr en bil för en weekendresa eller  är på en lite längre vistelse i Barcelona. Området är lättillgängligt med bil, trots dess närhet till Ronda Litoral. Detta område är fritt från smala, krokiga återvändsgränder eller överfyllda gator som vanligtvis brukar göra Barcelonas citykärna svår att köra i.

Detta soliga och moderna boendet kommer ge dig möjligheten att komma bort från de högljudda gatorna för att ta det lugnt i ett fridfullt område bara en liten bit från stranden. Området är känt för dess trädgårdar,  grönområde och dess närhet till Barcelonas två vackraste stränder,  Playa de Bogatell och Playa de Mar Bella.
Du kommer kunna njuta av en fantastisk utsikt över stränderna direkt från vardagsrummet. Vardagsrummet består av ett fint middagsbord för fyra personer, en mysig soffa och ett skrivbord, ifall du vill få lite jobb gjort.
Loungen har också ett fullt utrustat kök, ett skåp i orange, en ugn, en mikrovågsugn och även en diskmaskin, som snabbt hjälper dig städa upp efter middagen.
Sovrummet har också en utsikt över Medelhavet och är dekorerat med en avbild av Barcelonas siluett ovanför sängen.

Licens : HUTB-003920

Svedish

Paralelo lägenheter uthyres Barcelona

Från    1248 SEK / NATT
Från 12142 SEK / MÅNAD

Apartments with Parking Barcelona

Denna moderna tvårumslägenhet är en av våra favoritlägenheter med parkeringsplats i Barcelona, ett bra val för ett par som besöker en av våra lägenheter oavsett om det är för en kortare eller längre tid.
Lokaliserad i de historiska byggnaderna runt the Poble Sec-området hittar du denna lägenhet som har många härliga detaljer, som ett ljust trägolv och en liten balkong. I övrigt är lägenheten modern inrett i skandinavisk stil i tonerna av svart, vitt och beige. Det är inte så mycket dekorationer men de som finns är noggrant utvalda, så som ett svartvitt foto på elefanter, kolsvarta väggar, dubbelsäng och badrum som ger en svitkänsla. Sovrummet består av två singelsängar, vilket passar perfekt för barnen att dela.

Lägenheten ligger i vibrerande Poble Sec, ett område som är lättillgängligt med bil och känd för dess fantastiska restaurangutbud För den mer kulinariska typen passar närliggande Carrer Blai street bra. Fantastiska tapasbarar med generösa öppettider finns också i närheten! Glöm inte att besöka el Raval och Sant Antoni-området och dess kända matmarknader.

Licens : HUTB-001801

Svedish

Vi på Barcelona Home är redo att hjälpa dig en lägenhet som passar just dig! Om du behöver en parkeringsplats under din vistelse föreslår vi en av våra lägenheter med parkeringsplats!
Dessa älskvärda hem är utspridda i staden. Om du vill bege dig norrut föreslår vi att du bokar en av våra lägenheter i Costa Brava. Vi erbjuder ett flertal fastigheter i Sitges och i södra Barcelona som kan bli det perfekta tillflyktsorten för att runda av din tur till Catalunya.

Letar du efter lägenhet för uthyrning i Barcelona? Spana då in våra specialerbjudanden på lägenheter via Barcelona Home!

Lägenheter i Barcelona

view more apartments swedish

Apartments with Parking Barcelona

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments [email protected]

Lämna ett Svar

Your email address will not be published.

Skriven av: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

boende-sv

Boende Barcelona


Scroll To Top