Home / Om Barcelona / Var ska du bo? / Hyr rum i Barcelona
rooms to rent in Barcelona

Hyr rum i Barcelona

Letar du efter billigt BOENDE FÖR MÅNADSUTHYRNING I BARCELONA? I det här inlägget presenterar vi våra bästa RUM OCH DELADE LÄGENHETER I BARCELONA. Alla dessa härliga boenden har ett privat och möblerat sovrum samt tillgång till resten av den delade lägenheten vilket inkluderar ett vardagsrum, kök och badrum.  De är alla under 450€/ månad och är lättillgängliga med kollektivtrafik vilket gör dem till perfekta bostäder för utbytesstudenter eller resenärer som vill spendera tid att upptäcka Barcelona.

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments info@barcelona-home.com

ENKELRUM I EN DELAD LÄGENHET NÄRA PARK MONTJUÏC

Från 320€ / MÅNAD

Rooms to Rent Barcelona

Detta härliga rum är det perfekta RUMMET ATT HYRA I BARCELONA för en ung tjej som planerar spendera en eller två månader i Barcelona. Den bekväma bubbelsängen har eleganta lila lakan och kuddar. Den genomskinliga sänghimlen är perfekt att läsa och ta det lugnt under. I rummet finns också ett rymligt vitt klädskåp samt en stor spegel på väggen. Lägenheten har också ett bekvämt vardagsrum med tillgång till en möblerad terrass, ett perfekt ställe att njuta av ditt morgonkaffe eller ta det lugnt i värmen. Det finns även ett komplett kök med matplats och ett pittoreskt badrum med badkar.

Den här LÄGENHETEN I SANTS MONTJUÏC är belägen nära några av Barcelonas största attraktioner, såsom Plaza Espanya, the Font Màgica och Fira de Barcelona exhibition center. Under din vistelse här kommer du endast vara några steg från flera stora bussförbindelser som snabbt tar dej in till stadens centrum. Området har också ett stort utbud av bra restauranger. Vi rekommenderar att du tester någon av alla de tapasbarerna som bara ligger några minuter från dej.

buttoms

RUM UTHYRES I DELAD LÄGENHET MED SPANSK KVINNA

Från 346€ / MÅNAD

Rooms to Rent Barcelona

Detta soliga enkelrum är perfekt för en person som vill utforska Barcelona från en av de mest dynamiska stadsdelarna i staden. Detta rum ha en enkelsäng med många lådor under och trä skåp och hyllor ovanför. Det finns också en ett stort klädskåp för att maximera förvaringen. Lägenheten har ett trevligt vardagsrum med smakfulla trämöbler, ett robust matbord för fyra, en mysig soffa och ett kaffebord. Inredningen består av färgglada abstrakta målningar och massor av krukväxter vilket ger lägenheten ett fräscht utseende. Under din vistelse kommer du ha tillgång till ett modernt kök med stor bänk yta och pittoresk läs vrå, perfekt för en ett mellanmål eller morgonkaffe. Detta är också en LÄGENHET MED TERRASS BARCELONA, som ger dej en fantastisk utsikt över området samt ett ställe att njuta av frisk luft och solljus.

GRÀCIA APARTMENT BARCELONA är belägen nära Parc de les Aigües, endast en kort promenad från Gaudí:s berömda Parc Güell och Sagrada Familia. För en fantastisk middag och natt ute kan du besöka de närliggande området Gràcia, känt för sina restauranger, barer och affärscentrum som är öppna hela natten. Lägenheten ligger också nära tunnelbanestationen Alfons X (L4) från vilken du enkelt kan ta dej till El Born eller till den kända stranden i Barceloneta.

buttoms

RYMLIGT ENKELRUM EN KORT PROMENAD FRÅN LA SAGRADA FAMILIA

Från 415€ / MÅNAD

Rooms to Rent Barcelona

Ett annat av våra favoritrum att HYRA I BARCELONA är detta rymliga enkelrum i en LÄGENHET I SAGRADA FAMILIA. Rummet har en mysig säng med färgglada lakan, en hylla med lådor och ett litet eget kylskåp perfekt för att förvara drycker. På andra sidan sängen står ett vackert trä skåp men mycket förvaringsutrymme för kläder och bagage samt en hög justerbar stående lampa. Rummet har även en egen balkong genom vilken solen lyser in och belyser de eleganta skrivbordet, perfekt för att få jobb gjort. Lägenheten har även ett familjärt vardagsrum med mysiga soffor och en ljus matplats omgiven av fönster. Du kommer även ha tillgång till ett modernt kök med alla nödvändiga tillbehör för att laga dina favoritmåltider.

Lägenheten ligger endast 5 minuters promenad från Gaudí:s berömda Sagrada Familia, den mest besökta och symboliska platsen i Barcelona. Från detta område kan du också besöka Gràcia och Eixample, båda är kända för dess fantastiska matställen. Lägenhetens närliggande tunnelbanestation Sagrada Familia gör det möjligt att snabbt ta dej till stadens stora sevärdheter och turistattraktioner, såsom MACBA art museum, the Barri Gotic och Plaza Espanya.

buttoms

Letar du lägenhet i Barcelona? Missa inte våra ERBJUDANDEN PÅ LÄGENHETER via Barcelona Home!

Accommodation Barcelona

view more apartments
Rooms to Rent Barcelona

Lämna ett Svar

Your email address will not be published.

Skriven av: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

boende-sv

Boende Barcelona


Scroll To Top