Home / Over Barcelona / De stad / Scooter huren in Barcelona
Scooter Rental

Scooter huren in Barcelona

Scooter RentalEr zijn vele manieren om van uw trip in Barcelona te genieten in de zomer, maar veel van de bezoeken zijn gepland en in een aantal opzichten beperkt. Nu heeft u een kans om te gaan en staan waar u maar wil, wanneer u maar wil.

Met verschillende bedrijven zoals Cooltra die scooters verhuren in Barcelona, kunnen toeristen nu van plek naar plek, of zelfs van stad naar stad reizen met een van de Europese scooters. Ook zijn er nog meerdere bedrijven waar u een scooter kunt huren in Barcelona.

Een Scooter huren in Barcelona, hier lees u hoe!

Vind nu uw accommodatie!

Hoe werkt het?

Alles wat u moet doen is de website bekijken, een scooter reserveren door te bellen of online en dan vervolgens naar de stad te gaan waar u de scooter kunt oppikken. Door de zeer redelijke prijzen en flexibele huurperiodes (tot aan een maand) is het een makkelijke en leuke optie om een scooter te huren zodat u goedkoop door de stad kunt reizen.

Als u zich niet comfortabel voelt, of nog ooit op een scooter heeft gereden, wordt u een twee uur lange cursus aangeboden zodat u er optimaal van kunt genieten en niet hoeft te stressen. Het is redelijk makkelijk om een scooter te huren. Alles wat u nodig heeft is een paspoort en een Spaans rijbewijs. Ook moet u ouder zijn dan 18 en moet u €25 aan borg betalen die u hoogst waarschijnlijk terug krijgt. Een Spaans rijbewijs kunt u makkelijk krijgen; alles wat u hoeft te doen is een officiële vertaler uw rijbewijs laten vertalen in het Spaans.

Ze hebben twee verschillende soorten bromfietsen waaruit u kunt kiezen; een 50 cc en een 125 cc cilinder. Als u een 125 cc wil huren moet u minstens 21 jaar zijn met minstens 3 jaar rijervaring. Als u buiten de stad wil gaan rijden is het nodig om een aanvullende verzekering te nemen. Voor langere trips kunt u er altijd nog over nadenken of u misschien beter een auto kunt huren.

Accommodatie Barcelona

Bekijk alles

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

de-stad whats-new-nl over-barcelona transport-over-barcelona

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven