Home / Verblijf / Appartementen met parkeerruimte in Barcelona
Apartments with Parking Barcelona

Appartementen met parkeerruimte in Barcelona

Van plan om een auto te huren tijdens je VERKANTIE IN BARCELONA? Doe het. Deze stad is omgeven met geweldige heuvels en kustplekken om te verkennen en met een auto zijn deze plekken makkelijk bereikbaar. Alhoewel Barcelona niet de beste plek is om in rond te rijden, vanwege de hoeveelheid auto’s in het centrum en het tekort aan parkeerplekken. Onze APPARTEMENTEN MET PARKEERPLAATS voorzien in het comfort en gemak van het veilig opbergen van je auto tijdens je verblijf.

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments info@barcelona-home.com

APPARTEMENTEN MET PARKEERGELEGENHEID TE HUUR IN BARCELONA

Vanaf 105€ / Nacht
Vanaf 2760€ / Maand

1

Als je op zoek bent naar een verblijf in Barcelona die je in alle gemakken voorziet, zoek dan niet verder dan dit fantastische designer duplex in GRACIA. Het appartement is net ver genoeg buiten het drukke centrum om het rijden een stuk minder moeilijk te maken, maar de beroemde buurten el Born en Barrio Gotico zijn desalniettemin makkelijk en direct bereikbaar via de metro doordat het gelegen is bij het Lesseps station (L3).
Op de eerste verdieping vind je een ruimtelijke lounge ruimte met stijlvolle, lichtbruine leren banken en een wonderschone eettafel omgeven door acht moderne witte stoelen. De leef- en eetruimte zijn afgezonderd door een chique industriële trap die leid naar de tweede verdieping, waar je DRIE GEWELDIGE SLAAPKAMERS zult vinden ontworpen met kasten, grote spiegels om de ruimte uiterst te benutten en een mooi bloemetjes design op de muur. Maar wat deze plek vooral memorabel maakt is dat het een APPARTEMENT MET ZWEMBAD is, een relaxte en spa-achtige plek, geweldig om van de warme Mediterrane zon te genieten.

buttomsNL

APPARTEMENT MET UITZICHT OP ZEE IN BARCELONA

Vanaf     86€ / Nacht
Vanaf 1400€ / Maand

a1

Dit fantastische EEN SLAAPKAMER APPARTEMENT in Poblenou is perfect voor koppels die een auto huren voor een weekend of LANGER VERBLIJF IN BARCELONA. De locatie is makkelijk bereikbaar via de auto, aangezien het gelegen is aan de Ronda Litoral, een grote doorgang langs de kustlijn. De buurt is ver weg van de nauwe en kronkelende straatjes in het centrum. Dit zonnige en MODERNE VERBLIJF geeft je de kans te ontkomen van het geluid en te relaxen in een rustgevende buurt op slechts enkele stappen van de zee. De buurt staat bekend om zijn tuinen, groene ruimtes en zijn snelle toegang to Barcelona’s meest mooie stranden, Playa de Bogatell en het sportieve Playa de Mar Bella. Je zal genieten van een fantastisch uitzicht van deze stranden vanuit de woonkamer, die uitgerust is met een mooie eettafel voor vier personen, een knusse bank en een kleine desk met wielen, perfect om wat werk gedaan te krijgen. De lounge ruime deelt ook een kamer me een volledig uigeruste open keuken met kleurrijke oranje kasten, een oven, magnetron en zelfs een vaatwasser voor een snelle schoonmaak na een lekker diner. De slaapkamer heeft een geweldig uitzicht, en is gedecoreerd met een zwart schilderij van Barcelona’s unieke skyline boven het comfortabele dubbele bed.

buttomsNL

Parallelle Appartementen te huur in Barcelona

Vanaf   131€ / Nacht
Vanaf 1275€ / Maand

z1

Dit moderne en elegante TWEE SLAAPKAMER FAMILIE HUIS is een van onze favoriete APPARTEMENTEN MET PARKEERPLAATS IN BARCELONA, een goede keus voor een koppen met kinderen op bezoek in de stad voor een korte- of lange termijn verblijf. Gezeteld in een historisch GEBOUW IN POBLE SEC, stralen de appartementen een wonderlijk design uit, zoals een zachte, lichte houten vloer en een pittoresk balkon met ijzeren hek. Het interieur is voor het grootste gedeelte modern in design, met een chic zwart, wit en beige kleurenschema en meubels in Scandinavische stijl. De ruimte is minimaal gedecoreerd maar de details die je vind zijn zorgvuldig gekozen. De slaapvertrekken garanderen comfort; er is een grote slaapkamer met een elegante zware muur, dubbel bed en badkamers, net als een sobere slaapkamer met twee enkele bedden, perfect voor kinderen.
Het appartement is te vinden in het levendige Poble Sec, een ruimte die makkelijk te bereiken is met de auto en bekend staat om zijn fantastische restaurants. Het nabijgelegen Carrer Blai is vooral geweldig vanwege zijn culinaire types, er is een geweldige tapas bar te vinden die lang open blijft. Tijdens jouw verblijf zul je ook el Raval kunnen ontdekken en Sant Antoni met zijn fameuze markt.

buttomsNL

Wij bij Barcelona Home staan klaar om je te helpen met een accommodatie die voldoet aan al je behoeftes. Als parkeren daarbij hoort, hou dan rekening met onze APPARTEMENTEN MET PARKEERPLAATS. Deze lieflijke huizen zijn verdeelt door de stad, wat het makkelijk maakt om rond te reizen. Als je van plan bent naar het noorden te gaan, dan kun je een APPARTEMENT IN COSTA BRAVA boeken. We hebben ook verschillende VERBLIJVEN IN SITGES, wat dan weer zuidelijk van Barcelona ligt.

Zoekt u een appartement in Barcelona? Bekijk onze  speciale deals aan appartementen van door de hele stad heen!

Accommodation Barcelona

view more apartments dutch
Captura de pantalla 2015-11-16 a las 10.36.17

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments info@barcelona-home.com

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

waar-te-verblijven

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven