Home / Kulturen / Escuela Parla Språkskola
Escuela Parla Language school

Escuela Parla Språkskola

Om du befinner dig i Spanien och redan pratar spanska är det dags för dig att lära dig det katalanska språketEscuela Parla i Barcelona är en språkskola som erbjuder kurser i katalanska, engelska och även spanska av hög kvalité.

Find your accommodation now!

Kurserna är uppbyggda så att du lär dig exakt det du vill lära dig från dag ett. Då språklärarna vill att du ska ha möjlighet att ha ett avgörande i vad du vill lära dig under kursen krävs det att lärarna först förstår vad det är du vill lära dig, varför du vill lära dig det och hur du skulle vilja ta in informationen, för att på så sätt kunna erbjuda den bästa kursen som är mest anpassad utefter dina önskemål. Då lärarna är modersmålstalare försäkrar detta dig att du kommer att få de bästa verktygen för att lyckas med grammatiken, ordförrådet, möjligheten till att ha en konversation och hur man kan ta in och lyssna på språket som man har valt att utveckla.

På Escuela Parla språkskola är kurserna designade så att de innehåller mer än ett språk kombinerat med omfattande kulturella inslag. På detta sätt får studenterna en djupare förståelse för språket och kulturen den representerar.

Skolan har implementerat olika interaktiva mekanismer, vilket tillåter studenter att ge feedback på själva lärandeprocessen. Detta hjälper lärarna mycket i att förbättra och utveckla deras kurser till fördel för kommande studenter. Strukturen för skolans scheman har planerats så att de passar studenterna med tanke på: antal skoltimmar, priser och ens personliga lärande process.

Om du letar efter boende nära Escuela Parla språkskola, kolla då in våra LÄGENHETER I EIXAMPLE.

 


Information

Address: C/ Muntaner 82, 1º 3ª 08011 Barcelona, Spanien

Boende Barcelona

view more apartments swedish

Lämna ett Svar

Your email address will not be published.

Skriven av: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

kultur-sv

Boende Barcelona


Scroll To Top