Home / Cultuur / Escuela Parla taalschool
Escuela Parla Language school

Escuela Parla taalschool

Als u in Barcelona bent en al Spaans spreekt, dan is het nu tijd dat u de Catalaanse taal gaat leren! Escuela Parla taalschool in Barcelona is een school die Catalaanse lessen van hoge kwaliteit bied, zowel als Engelse lessen en Spaanse privé lessen.

Vind nu uw accommodatie!

Onze cursussen zijn ontworpen om u te leren wat u nodig heeft van dag één. In Escuela Parla taalschool zullen de leraren u precies leren wat u verwacht, dus wij moeten begrijpen wat u wil leren, waarom u het wil leren en hoe u het wil leren, zodat wij u de beste cursussen kunnen bieden en ons kunnen aanpassen aan uw wensen. Onze leraren spreken Spaans als moedertaal en zullen ervoor zorgen dat u de beste dingen zal leren op het gebied van grammatica, vocabulaire, gesprekken, luisteren, etc. 

In Escuela Parla taalschool ontwerpen we cursussen die meer bieden dan alleen een taal, aangevuld met extensieve culturele elementen. Op deze manier krijgen onze studenten een dieper begrip van de taal en cultuur. 

We hebben verschillende mechanismes geïmplementeerd zodat u ons kunt vertellen wat u denkt over uw ervaring met ons. Dit helpt ons om dingen te verbeteren en de kwaliteit van onze cursussen nog verder te ontwikkelen zodat u daar nog meer profijt van kan hebben. De structuur en roosters van onze cursussen zijn op een manier gemaakt dat ze de behoeften van studenten, als het aankomt op lesuren, prijzen en leertempo, bevredigen. 

Als u op zoek bent naar accommodatie tijdens uw verblijf, neem dan een kijkje op Barcelona-Home.

 

Accommodatie Barcelona

Bekijk alles

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

cultuur

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven