Home / Kulturen / Speakeasy språkskola i Barcelona
Speakeasy Language School Barcelona

Speakeasy språkskola i Barcelona

Om Speakeasy språkskola i Barcelona

Grundades år 2001, Speakeasy språkskola i Barcelona, är utsedd att vara den bästa spanska skolan i hela Spanien. Kombinationen av personalen som är både från Spanien och andra länder gör att skolan garanterar hög standard och bra service. 

De har bevisat att det är möjligt att erbjuda bra kvalité spanska klasser till ett bra pris. Våra höga och kvalificerade och erfarna lärare tillsammans med våra fantastiska kursplan  är nyckeln till succé och anledningen att mer än 99% av studenterna rekommenderar Speakeasy. 50% av rekommendationerna kommer till och med från gamla studenter.
 Detta hjälper oss att marknadsföra och hålla priserna nere.

 För att försäkra en hög kvalité av våra spanskakurser är lärarna hela tiden öppna för nya förslag och lyssnar även på studenterna. 

Speakeasy språkskola har 9 klassrum och välkomnar runt 800 elever varje år!

Hitta ditt boende nu!

Speakeasy är en liten men specialiserade skola, som har lärt ut spanska sedan år 2001 och engelska sen 2011. Vi anses vara en av de bästa skolorna i Barcelona, eftersom vi erbjuder det mest värde av spanskakurser.

 Vi erbjuder bra kvalitetsklasser till ett bra pris, det är därför vi är en av de mest populära Spanska skolorna i Barcelona.

Vi garanterar alltid att inte ha mer 10 elever i varje klass.Våra studenter kommer alla från olika länder, oftast i varje klass är det 5 eller 6 olika nationaliteter. Medelåldern på vår skola är  27 år och du finner ofta en stor variation av åldrar i våra klasser. Speakeasy välkomnar runt 800 studenter per år .

Om du behöver boende under din vistelse i Barcelona, kan du finna stora variation på  Barcelona Home.

Boende i Barcelona

Visa Alla

Lämna ett Svar

Your email address will not be published.

Skriven av: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

kultur-sv

Boende Barcelona


Scroll To Top