Home / Kulturen / Bcn Metropol språkskola Barcelona
Bcn Metropol Language School Barcelona

Bcn Metropol språkskola Barcelona

Om Bcn Metropol språkskola Barcelona

BCN Metropol språkskola Barcelona  är en populär och specialskola som förvaltas av  professionell spansk personal, med mer än 27 års erfarenhet av att erbjuda det bästa värdet i spanska kurserVi har utvecklat ett balanserat studieprogram, med fokus på kompetens genom att prata, lyssna, läsa och skriva, med omfattande väsentlig grammatik, ordförråd och uttal i vardagligt språk.  BCN Metropol språkskola Barcelona ger effektiv träning för studenter som behöver spanska för jobbet, studier, resor eller förberedelser för tentor. 

 

Hitta ditt boende nu!

BCN Metropol språkskola Barcelona erbjuder spanska kurser som är utformade för att ge dig självförtroende att kommunicera effektivt i verkliga situationer. Vårt material är både modernt och effektivt. Våra kurser omfattar placeringstester före kursstart. Vi kommer då att placera dig i en lämplig undervisningsmiljö. Vi kommer att följa dina framsteg noga igenom bedömt arbete och korta tester. När du är klar kan du utvecklas till en avancerad nivå, om du fortsätter till nästa kurs.

BCN Metropol språkskola Barcelona har en stor  erfarenhet åt anordnandet av kurser och vistelser för skol- och universitetsgrupper från hela världen. Vi erbjuder program anpassade till behoven hos varje grupp: längd och datum för vistelsen, antal lektionstimmar, aktiviteter, kulturella besök, resor, boende och andra tjänster.

Information

Adress: Pau Claris, 87 1º-1ª 08010 BARCELONA

Om du behöver boende under din tid, kan du hitta en stor variation hos Barcelona Home.

Boende i Barcelona

se alla

Lämna ett Svar

Your email address will not be published.

Skriven av: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

kultur-sv

Boende Barcelona


Scroll To Top