Home / Cultuur / Bcn Metropol taalschool Barcelona
Bcn Metropol Language School Barcelona

Bcn Metropol taalschool Barcelona

Over Bcn Metropol taalschool Barcelona

BCN Metropol taalschool Barcelona is een populaire en gespecialiseerde school en wordt gemanaged door professioneel Spaans personeel met meer dan 27 jaar ervaring, hierdoor bieden zij Spaanse cursussen van de beste kwaliteit. We hebben een gebalanceerd studieprogramma ontwikkeld dat nadruk legt op de spraak-, luister-, lees-, en schrijfvaardigheden, terwijl het ook de essentiële grammatica, vocabulaire, uitspraak, uitdrukkingen en spreektaal dekt. BCN Metropol taalschool Barcelona biedt effectieve training voor studenten die Spaans nodig hebben voor werk, een studie, of reizen en ze bereiden u voor op officiële examens. 

Vind nu uw accommodatie!

BCN Metropol taalschool Barcelona biedt Spaanse cursussen die ontworpen zijn om u het vertrouwen te geven om te effectief te communiceren in het echte leven. Ons materiaal is modern en effectief. Onze cursussen bevatten toetsen die u moet afleggen voordat uw cursus start. Aan de hand van de resultaten van de toetsen, plaatsen wij u in een geschikte leeromgeving. We zullen uw ontwikkeling goed in de gaten houden en u beoordelen aan de hand van oefeningen en korte toetsen. Wanneer u er klaar voor bent kunt u naar een gevorderd niveau, of een andere cursus volgen. 

BCN Metropol taalschool Barcelona heeft een enorme hoeveelheid aan ervaring en is toegewijd aan de organisatie van cursussen voor studenten van over de hele wereld. We bieden programma’s die aangepast zijn aan de wensen van elke soort groep: lengte en datum van verblijf, aantal lesuren, activiteiten, culturele trips, accommodatie en andere diensten die u als organisator  van een groep wil includeren.

Informatie

Adress: Pau Claris, 87 1º-1ª 08010 BARCELONA

Als u accommodatie nodig heeft tijdens uw verblijf, neem dan een kijkje op Barcelona-Home.

Accommodatie Barcelona

Bekijk alles

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

cultuur

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven