Home / Kultur / BCN Metropol sprogskole Barcelona
Bcn Metropol Language School Barcelona

BCN Metropol sprogskole Barcelona

Om BCN Metropol sprogskole Barcelona

BCN Metropol sprogskole Barcelona, er en populær og specialiseret skole, som er drevet af et professionelt spansk personale, som har mere end 27 år erfaring indenfor spansk kurser. Vi har udviklet et balanceret uddannelsesprogram, som fokuserer på sprogfærdigheder, lytteøvelser, læseøvelser og skriftlige færdighed, samt dækning af grammatik, udtalelse, idiomer og dagligtale. BCN Metroprol sprogskole Barcelona tilbyder effektiv træning til studernede, som har brug for spansk til deres arbejde, studie eller rejse og tilbyder forberedelse til eksamener.

Find overnatning nu!

BCN Metroprol sprogskole Barcelona tilbyder spansk undervisning som er designet til at selvtillid til at kommunikere effektivt i dagligdagens virkelig. Vores materiale er både moderne og effektivt. Vores kurser inkludere både tests før og efter kurset starter. Vi vil på den måde placere dig i det rigtige miljø. Vi vil holde øje med din udviklingen gennem vurderet arbejde og tester. Når du er klar kan du rykke til et mere avanceret niveau, hvis du fortsætter til det næste kursus.

BCN Metroprol sprogskole Barcelona har meget erfaring og er naturligvis dedikeret til organisationen og eleverne. Vi tilbyder programmer som er skræddersyet til grupens behov; længe og datoer for dit ophold, klassetimer, aktiviteter, kulturelle besøg, udflugter, overnatninger og andre services dig og din gruppe kunne få brug for.

Oplysninger

Adresse: Pau Claris, 87 1º-1ª 08010 BARCELONA

Hvis du mangler en lejlighed til dit ophold, så besøg Barcelona-home.

Overnatning i Barcelona

Se alle

Efterlad et svar

Your email address will not be published.

Skrevet af: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

culture-da

Overnatning Barcelona


Scroll To Top