Home / Kulturen / Kingsbrook Barcelona
Kingsbrook Barcelona

Kingsbrook Barcelona

Om Kingsbrook Barcelona

Grundades 2001 som en  spanska skola för invandrare, målet är att lära ut spanska på ett enkelt, trevligt, roligt och effektivt sätt i en idyllisk miljö som Barcelona. Skolan vill också att du ska ha en riktigt bra och positiv personlig erfarenhet. För att uppnå detta mål, har vi ett team av kvalificerade och erfarna lärare.

Hitta ditt boende nu!

Storleken på  Kingsbrook Barcelona ger oss möjlighet att hjälpa dig på ett personligt sätt med dina behov. Du kommer alltid att vara i kontakt med vår studiedirektör, som hjälper dig med frågor om din progression med språket eller DELE undersökningar. Vi arbetar i små grupper, i medelsnitt har vi klasser på sju personer, vi överstiger inte 10. På detta sättet kan läraren ägna mer tid på alla elever.

Du hittar kurser för att passa alla behov. De är finns semi-intensiva klasser för dem som har begränsad tid eller arbetar, sedan finns det även intensiva spanska kurser för dem som vill avancera sig snabbt på en kort tid. Vi har klasser på morgonen, eftermiddagen eller kvällarna och även speciella kurser med historia, konst, Gastronomi och Flamenco, eller affärskoncept. Det finns även möjlighet att göra praktik på skolan. Ladda ner vår pdf för att se alla alternativ som vi erbjuder på skolan.

Metodiken är dynamisk och kommunikativ, delaktigheten är viktigt för vårt sätt att lära dig språket. Inte bara de grammatiska reglerna, utan också att man får ett språk man kan använda sig av och kommunicera med. Materialet är både modernt och effektivt, våra lärare är från Spanien och är väl kvalificerade med lång  erfarenhet. Ett tips är att inte använda ett annat språk än det som du lär dig, detta är det enda sättet att vänja sig vid hur språket låter.

Information

Adress: Travessera de Gràcia, 60 08006 Barcelona

Om du behöver boende under din vistelse, på Barcelona Home har vi en stor variation.

Boende i Barcelona

se alla

Lämna ett Svar

Your email address will not be published.

Skriven av: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

kultur-sv

Boende Barcelona


Scroll To Top