Home / Tjänster i Barcelona / Barer i Barcelona / Bar Marsella i Barcelona
marsella

Bar Marsella i Barcelona

Baren Marsella sägs vara en av de äldsta barerna i Barcelona. Den har varit öppen sedan 1820. Förutom detta har de något väldigt speciellt på menyn- Absint.

Har du aldrig besökt en bar med nästan tvåhundra år av historia? Då är det en perfekt anledning att besöka Marsella åtminstone en gång i ditt liv.  Stämningen är väldigt bohemisk med högt till tak, kristallkronor, marmorbord och speglar.

Hitta ditt boende!

Om väggarna i den här baren kunde tala skulle de kunna berätta tusentals spännande berättelser, några som innehåller kända artister som DaliPicasso och Gaudi. Som nämnt ovan serverar baren något något speciellt som är svårt att få tag på någon annanstans – Absint. Denna drink, i sin ursprungliga form, är förbjuden i många länder. Den som kan beställas idag är fortfarande sällsynt, men innehåller inte den hemliga opiumingrediensen.

Drycken i sig är alkoholhaltig och har en smak som liknar anis och har en alkoholhalt på upp till 89%. Denna dryck har alltid varit mycket kontrovers, då en viss mängd absint kan framkalla hallucinationer. Om du konsumerar absint måste du vara försiktig och glöm inte att absint inte går att jämföra med andra alkoholhaltiga drycker. Absinten brukar serveras med vatten och/ eller en sockerbit.

Bar Marsella

Öppettider

Måndagar till torsdagar från 21:00 till 02:30
Fredagar och lördagar från  21:00 till 03:00

Söndagar- stängt

Adress: C / Sant Pau 65

Tunnelbanestation: Liceu (L3)Tel.: +34 93 318 53 47

 
 Boende i Barcelona

Visa Alla

Lämna ett Svar

Your email address will not be published.

Skriven av: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

bars-sv service-i-barcelona

Boende Barcelona


Scroll To Top