Home / Service i Barcelona / Barer / Marsella bar i Barcelona
marsella

Marsella bar i Barcelona

Marsella bar i Barcelona, siges at være en af de ældste i byen. Den har været åben sien 1820. Ud over dette, har den noget meget specielt på menuen; Absinthe.

Har du nogensinde besøgt en bar, med næsten 200 hundredes år historie? Dette er grund nok til at besøg Marsella i hvert fald en gang i livet. Der er højt til loftet, lysekroner, marmorborde og spejle samt en meget boheme atmosfære.

Find overnatning nu!

Hvis væggene i denne bar kunne tale, ville de havde tusinder af historier at fortælle, hvor nogle af dem ville indeholde kendte kunstnere som: Dali, Picasso og Gaudi. Som nævnt ovenstående serverer de på denne bar absinthe. Denne drink er ulovlig i mange lande. Den der kan bestilles i dag er stadig meget sjælden, men indeholder ikke den hemmelige ingrediens opium. Drinken er en alkoholig drik med en smag der minder om anis, og har en alkohol procent op til 89. Drinken har altid voldt mange kontroverser, da en stor mængde kan give hallucinationer. Hvis du drikker absinthe skal du være meget påpasselig, og huske på det ikke kan sammenligne med andre alkohol drikke. Absinthe serveres gerne med vand eller en sukkerknald.

Bar Marsella

Åbningstider

Mandag – torsdag fra 21 – 02:30. Fredag og lørdag fra 21 – 03.

Søndag – lukket

Adresse: C / Sant Pau 65

Metro station: Liceu (L3)Tel.: +34 93 318 53 47

 
 


Se alle

Efterlad et svar

Your email address will not be published.

Skrevet af: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

bars-da service-i-barcelona-da

Overnatning Barcelona


Scroll To Top