Home / Beste plaatsen / De beste Cocktail Bars in Barcelona
cocktail-frutos-rojos-terraza-la-dolce-vitae-majestic-hotel-spa-barcelona

De beste Cocktail Bars in Barcelona

Met het bruisende nachtleven en de beste cultuur restaurants, is het geen verrassing dat Barcelona ook een van de cocktail hoofdsteden van Europa is. Hoewel een lekkere sangria op het strand of een ijskoude Moritz op een zonnig plein ook super is, is er niks beter dan een Gin Tonic of Negroni gemaakt door een cocktail expert na een lange dag op het werk. We hebben een lijst van de 3 beste cocktailbars in Barcelona gemaakt. Deze 3 bars zijn elk bekend om de ambachtelijke manier van mixen en een unieke stijl die jou en jouw date een onvergetelijke ervaring geven.

Vind nu uw accommodatie!

Bitter

Onze eerste keuze? BITTER COCKTAIL BAR in de Sant Antoni buurt. Maak je geen zorgen, het smaakt beter dan de naam van de bar. Deze prachtige kleine bar specialiseert zich in old-school cocktails met een fleugje moderne gloed en de innovatieve toevoeging van ‘‘bitter’’ en struiken plus natuurlijke kruiden zorgen ervoor de cocktail in evenwicht te brengen. De klassieke Moscow Mule krijgt een Gin makeover en wordt een London Mule. Andere kenmerken bevatten Pimm’s Lemonade, Kentucky Buck Beer en Bitter’s Punch. Om te genieten van de goede dingen, serveert Bitter bar ook een variatie aan sandwiches en tapas. De mix specialisten en obers zijn zeer vriendelijk en geduldig. Zij zullen u helpen de perfecte cocktail uit te kiezen.

Bitter

Neem dus je moment en ontspan in de Bitter bar, een cocktailbar ontworpen om u op uw gemak te stellen na een drukke dag op het werk.

Op zoek naar een plek om te verblijven in deze charmante woonwijk? Kijk dan op onze APPARTEMENTEN IN SANT ANTONI.

Adres: Calle Viladomat 17, Barcelona
Openingstijden: dinsdag-zondag 19.00-2.30, maandag gesloten
Telefoon: +34 935 327 199
Email: info@bitter-bar.com

Creps al Born

De volgende bar is een populaire favoriet in de trendy wijk El Born: CREPS AL BORN. Meteen gevestigd aan de Passeig del Born, een van de meest levendige buurten van Barcelona. Deze bruisende vestiging is trots op haar unieke en ongewone combinatie van twee ‘s werelds grootste vreugdes: kwaliteit cocktails en Franse crêpes. Creativiteit is de sleutel bij Creps al Born en de drankenkaart is voorzien van een breed scala van ambachtelijke cocktails geserveerd met wilde flare. Favorieten van het huis zijn de Zombie acapulco, Don Key Kong, Le Chat Noir en Spring Fizz. Of kies voor de pre-game optie: shotjes en crêpes.

Creps al Born

Ongeacht de gelegenheid, garanderen we een prachtige ervaring te beleven bij Creps al Born. Zorg ervoor dat je relatief vroeg aanwezig bent om een menigte te voorkomen. Heb je een plek nodig om te slapen na een paar cocktails bij Creps? Neem een kijkje naar sommige van onze mooie APPARTEMENTEN IN EL BORN!

Adres: Passeig del Born, 12, Barcelona
Openingstijden: maandag – donderdag 18.00-2.30, vrijdag 18.00-3.00, zaterdag 12.00-3.00, zondag 12.00-2.30
Telefoon: +34 932 690 325
Email: crepsalbornbcn@gmail.com

Eclipse

Wat dacht je van een cocktail met uitzicht? Misschien wel het beste uitzicht van de stad? Gevestigd op de 26e verdieping van het exclusieve W Barcelona Hotel, ECLIPSE bar en lounge geeft jou de unieke mogelijkheid om volledig onder te dompelen in een panoramisch uitzicht over de stad en de Middellandse Zee, terwijl je een lekker drankje drinkt met een heerlijk hapje erbij. De bar biedt een licht en verfijnt sushi-fusion aantal gerechten, gecombineerd met een brede mix van heerlijke cocktails inclusief hun beroemde Watermelon Martini, Cloudy Windows, Mojitos en Midnights. Leun achterover en ontspan terwijl de goede beats van de beste lokale en internationale DJ’s draaien. Eclipse is veruit een van de hipste plekken om gezien te worden met een goede cocktail in je hand.

Eclipse

Terwijl de andere 2 aangeschreven bars niet zo formeel zijn, adviseren wij je toch elegant en chic te kleden. Je weet nooit wie je tegen komt in Eclipse, het luxueuze nest van Barcelona. Krijg een goede eerste indruk!

Adres: Passeig Mare Nostrum, Barcelona
Openingstijden: maandag en woensdag, 18.00-2.00, dinsdag en donderdag 18.00-3.00, vrijdag, zaterdag en zondag 18.00-4.00
Telefoon: +34 932 952 800
Email: eclipse.reservas@whotel.com

Wij hopen dat je de kans krijgt om Barcelona’s beste cocktailbars te bezoeken!

TIP: Barcelona is vooral bekend om fantastische Gin & Tonics. Misschien wil je jouw dorst lessen met een van deze tijdens jouw verblijf!

Accomodaties Barcelona

view more apartments dutch

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

beste-plaatsen

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven