Home / Costa Brava / Typische bodegas in Lloret de Mar
Lloret de Mar

Typische bodegas in Lloret de Mar

De Catalaanse keuken is wereldberoemd dankzij de heerlijke gerechten. Lloret de Mar is hier geen uitzondering in met zeegerechten zoals urchins, navas, garnalen, inktvis, kabeljauw, zeekatten, zeeduivel en brasem. Ongetwijfeld de beste manier om van deze delicatessen te genieten is door het gaan door de typische bodegas van Lloret de Mar.

In het centrum van Lloret de Mar zijn duizenden winkels en fastfood restaurants. Maar als u op zoek bent naar een speciale plek om de echte, lokale smaak te proeven, dan bevelen we u aan om naar een van de bodegas te gaan.

Vind uw accommodatie nu!

In deze bodegas voelt het alsof u terug in de tijd gereisd bent; knusse, houten interieurs, flessen wijn en cava gebruikt als decoratie; evenals excellente waarde – geprijsde Lunch Menu’s, die bestaat uit drie gerechten en kost tussen de 8 en 10 euro.

Typische bodegas in Lloret de Mar bieden een wijde selectie van tapas, sandwiches, delicatessen, bier, wijn en traditionele Catalaanse cava. In veel van deze bodegas krijgt u voor elk drankje wat u bestelt gratis tapas! U kunt zelfs de tapas kiezen die u wilt, dus dat is een goede deal, toch? De beste bodegas hebben een toonbank met seizoensproducten, voor degenen die iets mee naar huis willen nemen.

Een van de meest beroemde en typische wijnhuizen in de regio is Sa Xarxa. Het bevindt zich precies in het centrum en weg van alle toeristen. Het heeft een uitgebreid menu van tapas en een menu van Internationale en Spaanse ambachtsbieren! Het is een ideale plek om een voetbalwedstrijd te kijken met een super vriendelijke sfeer.

Het komt vaak voor dat mensen Lloret de Mar bezoeken tijdens hun verblijf in Barcelona. Dus waar u ook verblijft in Barcelona, onthou dat Lloret de Mar niet ver weg is. Prachtig strand, geweldig eten en drinken!

Hoe er te komen:

  • Bus: Lloret de Mar heeft een busstation met verbindingen naar Barcelona, Girona en grote Europese steden door regionale lijnen en privé terminals die dienen voor buitenlandse bus tours.
  • Auto: Er zijn drie routes beschikbaar om naar Lloret de Mar te komen. Als u vanuit het zuiden komt, kunt u de snelweg C-32 langs de kust nemen, die Lloret naar Blanes verbindt en neem daarna de N-II en G-682. Voor als u uit het noorden komt, uit Frankrijk zou u de AP7 moeten nemen en dan afslag 9 wat Lloret de Mar zegt. Daarna neemt u de C-63 en als u uit het noorden komt kunt u langs de GI-682 rijden tussen Lloret de Mar en Tossa.
  • Trein: Je kunt een medium afstandstrein nemen van Passeig de Gracia naar Girona, vanaf daar neemt u de bus naar Lloret de Mar. De totale reis zal ongeveer 2 uur duren.

Foto Credit: Dennis van Zuijlekom CC

 

Accommodatie in Barcelona

Bekijk alle

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

Accommodatie Costa Brava


Scroll naar boven