Home / Verblijf / Kamers te huur in Barcelona
Rooms to Rent Barcelona

Kamers te huur in Barcelona

Op zoek naar een goedkoop APPARTEMENT VOOR MAANDELIJKSE HUUR IN BARCELONA? In deze post laten wij onze favoriete KAMERS TE HUUR IN BARCELONA zien. Elk van deze accommodaties heeft een eigen ingerichte slaapkamer, alsmede toegang tot de gemeenschappelijke ruimtes, zoals de woonkamer, keuken en de badkamer. Ook zijn ze allemaal onder de €450 per maand en gemakkelijk bereikbaar met de verschillende vormen openbaar vervoer, waardoor deze kamers ideaal zijn voor uitwisselingsstudenten of individuele reizigers die graag de stad van de graven zou willen bezoeken.

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments info@barcelona-home.com

GEZELLIGE EENPERSOONSKAMER VLAKBIJ PARC MONTJUÏC, BARCELONA

Vanaf €320 / MAAND

Rooms to Rent Barcelona

Deze mooie slaapkamer is de perfecte KAMER TE HUUR IN BARCELONA voor een jong meisje die van plan is om een of twee maanden te verblijven in Barcelona. Het comfortabele tweepersoonsbed is opgemaakt met elegante paarse lakens en kussens en een doorschijnende klamboe om onder te lezen en onder te ontspannen. U vindt er ook een ruime witte kast voor het opbergen van uw bagage en een grote ingelijste spiegel aan de wand. Het appartement beschikt over een comfortabele woonkamer met toegang tot een gemeubileerd balkon, de perfecte plek om te ontspannen met koffie in de ochtend en om te genieten van de mediterrane zon. Er is ook een volledig ingerichte keuken met een eethoek en een badkamer met een bad.

Dit APPARTEMENT IN SANTS MONTJUÏC is gelegen dichtbij een aantal bezienswaardigheden van de stad, zoals Plaza Espanya, Font Magica en het Fira de Barcelona beurscentrum. Tijdens uw verblijf bent u slechts een aantal stappen verwijderd van een aantal belangrijke busverbindingen met snelle verbindingen naar het centrum. De regio heeft ook een breed scala aan restaurants. Wij raden het aan om een van de vele tapasbars te bezoeken die op slechts enkele minuten van u vandaan zijn.

buttomsNL

EENPERSOONSKAMER VOOR EEN STUDENT IN BARCELONA

Vanaf €346 / MAAND

Rooms to Rent Barcelona

Deze zonnige eenpersoonskamer is perfect voor iemand die Barcelona wil ontdekken vanuit een van de meest dynamische wijken van de stad. De kamer is ingericht met een eenpersoonsbed met veel laden er onder en houten kasten en planken boven het bed. Er is ook een grote kast met veel opbergruimte. Het appartement heeft een mooie woonkamer met smaakvolle houten meubels, een eettafel voor vier personen, een gezellige bank en een salontafel. Het interieur is versierd met kleurrijke abstracte schilderijen en potplanten wat zorgt voor een frisse uitstraling. Tijdens uw verblijf heeft u toegang tot een moderne keuken met veel werkruimte en een schilderachtig hoekje om te lezen, perfect voor een snack in de middag of koffie in de ochtend. Dit is ook een APPARTEMENT MET TERRAS IN BARCELONA en biedt een fantastisch uitzicht over de buurt en een plek om van de frisse lucht en de zon te genieten.

Dit GRÀCIA APPARTEMENT IN BARCELONA is gelegen in de buurt van Parc de les Aigües, op slechts een korte wandeling van Gaudí’s beroemde Parc Güell en de Sagrada Familia. Voor een fantastisch diner of een avondje uit kunt u de nabijgelegen wijk Gracia bezoeken, bekend om de restaurants, bars, en pittoreske pleintjes die de hele nacht open blijven. Het appartement is vlakbij het metrostation Alfons X (L4) van waaruit u makkelijk naar El Born kunt reizen of naar het bekende strand van Barceloneta.

buttomsNL dutch

RUIME EENPERSOONSKAMER DICHTBIJ DE SAGRADA FAMILIA, BARCELONA

Vanaf €415 / MAAND

Rooms to Rent Barcelona

Een andere favoriete KAMER TE HUUR IN BARCELONA is deze ruime eenpersoonskamer in een APPARTEMENT IN SAGRADA FAMILIA. De kamer is ingericht met een comfortabel bed met kleurrijke lakens, een plank met laden en een kleine privé koelkast perfect om drinken in te bewaren. Tegenover het bed staat een prachtige houten kast met veel opbergruimte voor uw kleding en bagage, evenals een grote verstelbare staande lamp. De kamer is voorzien van toegang tot een eigen balkon, waardoor er veel licht binnen schijnt op het elegante bureau met een stoel, perfect om aan te werken. Het appartement heeft een familiestijl woonkamer met gezellige banken en een lichte eethoek omgeven door ramen. U heeft ook toegang tot een moderne keuken uitgerust met al het keukengerei dat nodig is om uw favoriete maaltijden te koken.

Het appartement is op slechts 5 minuten wandelen van Gaudí’s beroemde Sagrada Familia, de meest bezochte en karakteristieke locatie in Barcelona. Vanuit dit gedeelte van de stad kunt u ook naar de wijken Gracia of Eixample reizen, beiden bekend om hun fantastische eetgelegenheden. De nabijheid van het Sagrada Familia metrostation zorgt er voor dat u snel naar andere toeristische attracties kunt gaan, zoals het MACBA museum, de wijk Barri Gotic en Plaza Espanya.

buttomsNL dutch

Op zoek naar een appartement in Barcelona om te huren? Bekijk onze SPECIALE DEALS VOOR APPARTEMENTEN in de hele stad met Barcelona-Home!

ACCOMMODATIES BARCELONA

view more apartments dutch

Rooms to Rent Barcelona

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments info@barcelona-home.com

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

waar-te-verblijven

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven