Home / Verblijf / Appartementen Hospital Clinic
Apartments Hospital Clinic

Appartementen Hospital Clinic

Precies een eeuw geleden opgericht, blijft het academische ziekenhuis Hospital Clinic de Barcelona tot op de dag van vandaag een van de belangrijkste centra vande gezondsheidszorg, onderzoek en medische opleiding in het land. Met een totaal van 850 bedden, bedient het massale ziekenhuis een bevolking van 540.000 Barcelona bewoners, patienten niet alleen uit Catalonië, maar uit heel Spanje en in het buitenland. Het medische centrum ligt op een prachtige centrale locatie in het hart van het elegente en gemakkelijk toegankelijk genaamd Eixample, een geweldige omgeving om te verblijven voor medische studenten of famillie die op bezoek gaan aan het ziekenhuis bij opgenomen patienten. Hieronder hebben we drie van onze favoriete APPARTEMENTEN HOSPITAL CLINIC uitgelicht, die elke een EIXAMPLE VERHUUR bezitten met slecht een korte wandeling vanaf het ziekenhuis.

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments info@barcelona-home.com

GOEDKOOP FAMILIE APPARTEMENT IN BARCELONA

Vanaf 86€ PER NACHT

Low Cost Family Flat in Barcelona

Waarschijnlijk onze meest populaire APPARTEMENT HOSPITAL CLINIC is deze ruime Barcelona flat, perfect voor families die patienten bezoeken bij Hospital Clinic. Het interieur is voorzien van gladde parketvloeren en een combinatie van elegante houten meubels met heldere gekleurde kussens en muur kunst. De gemeenschappelijke ruimte is gescheiden in een woonkamer met knusse beige banken en een eet ruimte met een ronde tafel inclusief een vier set aan stoelen met aan de voorkant een prachtig balkon die er voor zorgt dat er veel natuurlijk licht naar binnen schijnt en verlicht het appartement tijdens de dag. Het balkon is voorzien van een kleine tafel met twee stoelen, de perfecte plek om een pauze te nemen met een kop koffie op welk tijdstip dan ook. Aan het einde van de gang vind je een country-style master slaapkamer met een dubbel bed en een grote kast, versierd met zachte kleuren om je thuis te laten voelen. De tweede slaapkamer is voorzien van een houten frame bed met een uitschuifbed en is dus perfect voor twee kinderen om te delen. Het appartement heeft een U-vormige keuken en een lichte badkamer met een douche en bidet.

Dit APPARTEMENT IN BARCELONA MET AIR CONDITIONING EN VERWARMING is gevestigd op een geweldige locatie, op slechts een paar minuten afstand van het ziekenhuis, tussen de Hospital Clinic (L5) en Entenca (L3) metrostations. Vanaf hier kun je makkelijk Rambla de Catalunya, Passeig de Gracia winkelstraten, de bekendste werken van Gaudi en de levendige wijk Sant Antoni aan de andere kant van de Gran Via de Les Cort Catalanes bereiken.

License : HUTB-006633

buttomsNL dutch

EIXAMPLE BARCELONA APPARTEMENT

Vanaf 100€ PER NACHT
Vanaf 1250€ PER MAAND

Eixample Barcelona Apartment

Dit lichte en schone 3-KAMER APPARTEMENT BARCELONA is voorzien van vijf eenpersoonsbedden en een slaapbank, wat het tot een perfect appartement maakt voor medische studenten die verblijven in Barcelona om te studeren aan Hospital Clinic. Het is een moderne woning met airconditioning en verwarming, een vaatwasser, wasmachine en een volledige uitgeruste keuken in een gebouw met een lift en portier. De woonkamer is ingericht met een grote hoekbank, perfect om op te ontspannen samen met je huisgenoten na een lange dag. Ook is er een aparte eetruimte met een mooie witte tafel die ook kan worden gebruikt om tijd in de halen met je huisgenoten of om op te studeren. Tijdens het verblijf heb je toegang tot de fantastische moderne keuken met mooie glanzende tegels en fel oranje muren. Deze accomodatie is zowel beschikbaar als een KORTE TERMIJN VERBLIJF, of als een LANGE TERMIJN VERBLIJF.

Het gebied om Hospital Clinic is een rustige woonwijk, de woonwijk is bekend vanwege zijn rust en de veiligheid. Het is perfect voor gasten om vrij te zijn van afleiding tijdens hun verblijf. Het appartement ligt net om de hoek van het Entenca metrostation en heeft dus een snelle toegang tot het centrum, wat bekend is om zijn bruisende nachtleven.

License : HUTB-007349

buttomsNL dutch

APPARTEMENT MET BARCELONA UITZICHT

Vanaf 96€ PER NACHT

Apartment with Views of Barcelona

Een van onze favoriete APPARTEMENTEN HOSPITAL CLINIC is deze ‘‘mooi in roze’’ KORTE TERMIJN ACCOMODATIE IN BARCELONA, met een prachtige, boutique style master slaapkamer dat is ingericht met lichtroze en beige stukken. De kamer heeft ook toegang tot een pittoresk balkon, een typisch voorbeeld van de elegante wijk Eixample. Gekoppeld aan deze slaapkamer met het design is er nog een andere kamer, een prachtige badkamer een lichtroze wastafel en roze tegels op de muren, en een gezellige, country style keuken met lichtroze kasten en retro roze tegels op de muur. Een heldere witte muur met elegante Franse deuren scheidt de elegeante eetzaal van de ruime woonkamer, ingericht met een zeer grote groene hoekbank die perfect is voor eeen gezin om op te ontspannen.

Het appartement is gelegen in het centrum van Eixample op slechts een korte wandeling vanaf Hospital Clinic en wordt omringd door vele prachtige restaurants, bakkerijen cafés. We raden ook aan te stoppen bij de Mercat del Ninot markt op weg naar het ziekenhuis om heerlijk vis en vlees te halen om thuis voor te bereiden voor het diner.

License : HUTB-013328

buttomsNL dutch

Op zoek naar een appartement om te huren in Barcelona? Bekijk onze speciale aanbiedingen in heel de stad met Barcelona Home!

ACCOMMODATIES BARCELONA

view more apartments dutch

Map

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments info@barcelona-home.com

Enregistrer

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

waar-te-verblijven

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven