Home / Nieuws / Ajo Bike in Barcelona
ajo-bike-rental-in-Barcelona

Ajo Bike in Barcelona

Vervoer tijdens uw vakantie kan altijd een aantal problemen opleveren als u de stad niet kent. Ook kan het ervoor zorgen dat u veel tijd verspilt door ver te moeten lopen of als u verward bent door het metro systeem. Echter, met de fiets kunt u de stad makkelijk verkenning terwijl u uzelf vervoert. Een geweldig idee om naar de nieuwe delen van de stad te gaan die u misschien nooit zou zien als u niet de vrijheid had om uzelf zo makkelijk te vervoeren. Het is simpelweg erg gunstig en u krijgt ook nog eens de stad vanuit een ander perspectief te zien.

Vind nu uw accommodatie!

Ajo Bike is een budget fietswinkel gevestigd in El Raval in de straat Roig 5. Het is erg dichtbij de hoek van het drukke Hospital, 1 minuut van Rambla del Raval. Ze verhuren oude en tweedehandsfietsen in verschillende maten, kleuren, modellen en merken. Met verschillende soorten fietsen zijn ze er zeker van dat er wel eentje tussen zit die goed bij u past. De fietsen zijn niet gemerkt bij hun winkelmerk dus u zal er niet uitzien als een toerist wanneer u door de stad aan het fietsen bent. Ze bieden helmen en studentenkortingen tot 10%.

Korting voor klanten van Barcelona-Home

Op het moment hebben we kortingsacties lopen in samenwerking met Ajo Bike in Barcelona, waarbij ze 10 gratis fietsen per dag aanbieden aan onze klanten!

Privé fietstours

Het idee achter een privé fietstour is om Barcelona vanuit een persoonlijk perspectief te zien met behulp van een lokale gids. Een combinatie van de must-see hoogtepunten met een aantal onbekende hoeken van de stad buiten de normale toeristische routes, dus bijvoorbeeld lokale bars, marktjes met etenswaren, graffiti, publieke kunst etc. De tour is een mix van kunst, geschiedenis, gewoonten en legendes waar u zeker meer van de stad en de vriendelijke atmosfeer te weten zal komen.

Al de tours zijn privé, wat betekend dat niemand anders mee zal gaan, alleen uw groep vrienden. De tour is flexibel, net als het aantal personen dat mee wil. Het idee is om de tour aan te passen aan wat de groep wil. De tours duren ongeveer 4 uur en vinden plaats op zaterdagen en zondagen.

Prijs: 35 euro per persoon (minimaal 2 mensen).

Fietsen, sloten en helmen zijn inbegrepen in de prijs. Eten en drinken die eventueel gekocht worden tijdens de tour zijn niet inbegrepen in de prijs.

 

Accommodatie Barcelona

Bekijk alles

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

whats-new-nl sporten transport-over-barcelona

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven