Home / Verblijf / Gaudí Appartementen in Barcelona
Gaudi Apartments Barcelona

Gaudí Appartementen in Barcelona

Barcelona is een stad dat bekend staat om de unieke mix van Ghotic styles met Modernista (Catalan Art Nouveau) mesterstukken, en ook de hoge hight tech architectuur zoals de Torre Agbar in Poblenou. Misschien de meest imposante artiest was de Catalan Anton Gaudi wie bekend is door zijn unieke structuren met natuurlijke vormen. De fans van Gaudi hebben de top drie van Gaudí Appartementen, wat een bezoek eraan maken nog bijzonder maakt.

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments info@barcelona-home.com

Gorgeous Appartement nabij Passeig de Gracia

Voor     173€ / Nacht
Voor 4500€ / Maand

1

De eerste in de favoriete Gaudí Appartementen is gelegen dichtbij het bekende Casa Batlló en Casa Milà (La Pedrera), twee van de architect meest bekende werken bij de populaire winkelstraat Passeig de Gracia. Het interieur is met veel klassieke elementen en bourgeois uit de buurt van  Eixample. Het heeft heen hoog plafon, mozaïektegels en een prachtig balkon met uitzicht over de historische buurt. Het balkon is toegankelijk door twee elegante dubbel deuren gemaakt van gerenoveerd hout, dit met hedendaagse meubels zoals een chic zwart leren bank, Scandinavisch ligstoelen rond een transparant glazen tafel. De slaapkamers zijn smaakvol ingericht met een rustieke-chic design. De kleuren zijn licht gruis, bruin en beige wat een levendige kleur geeft. Het appartement is verfrissend, schoon en stijlvol, de perfecte plek om te relaxen voordat u een toer in Barcelona gaat doen.

License : HUTB-010178

buttomsNL

Huur een appartement in Barcelona

Voor      99€ / Nacht
Voor 2530€ / Maand

a1

Heel dichtbij Parc Güell is dit appartement, perfect voor studenten en fans van de Catalaan Gaudi. Het interieur bestaat uit groene en bruine themakleuren, schilderijen, planten en een mos gras tapijt. Tijdens uw verblijf heeft u toegang tot het zwembad met een terras erom. Dat is de perfecte plek om lekker te loungen op de zonnebedden.

Het appartement is gelegen in een rustige buurt nabij Lesseps(L3) metro station. wat een directe verbinden heeft naar Passeig de Gracia, Gaudis Casa Batlló, Casa Milà en ook naar Plaza Catalunya.

License : HUTB-003971

buttomsNL

Huur een huis in Eixample nabij Sagrada Familia

Voor     110€ / Nacht
Voor 2550€ / Maand

z1

Hoe over het bewonderen van Gaudi’s meesterwerk? Zijn onafgemaakte symphony, zijn ware magnum opus zien vanuit uw woonkamer? U heeft de kans nu, voor een plekje recht tegenover de Sagrada Familia. De accommodatie heeft een spectaculair uitzicht over de basilica vanuit een privé balkon wat toegankelijk is vanuit de woonkamer. De ruimte is simpel maar praktisch en comfortabel met minimale decoratie en een open atmosfeer. U zul de elegante en zonnige eetkamer mooi vinden, met mooie blauwe tafel en antiek aan de wand. De slaapkamers zijn wit design gedecoreerd met een paar zwart-wit foto’s. Er is genoeg ruimte om uw spullen in weg te leggen. Het appartement is geweldig voor Gaudi fans die er na uit kijken om voor zijn werk te verblijven.

License : HUTB-002111

buttomsNL

Geen trip naar Barcelona is compleet met minstens een bezoek aan een van Gaudis meesterwerken. Verblijf daarom in een van  Gaudís Appartementen waar je de kans hebt om de glorieuze bouwwerken van dichtbij te zien elke dag weer.

Zoekt u appartementen in Barcelona? Bekijk onze speciale deals aan appartementen die door de hele stad staan.

Accommodation Barcelona

view more apartments dutch

Captura de pantalla 2015-11-11 a las 14.35.18

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments info@barcelona-home.com

Enregistrer

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

waar-te-verblijven

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven