Home / Verblijf / Appartementen met balkon in Barcelona
Apartments with Balcony Barcelona

Appartementen met balkon in Barcelona

Een van de eerste dingen die je tegen komt tijdens je bezoek in Barcelona zijn de grote diversiteit aan balkons in vrijwel elke buurt. Woonkamers, slaapkamers en soms zelfs keukens openen naar een balkon, die erg ruimtelijk zijn en gemeubileerd met een klein tafeltje en stoelen of nog kleiner voor een koffie en een sigaretje. Aangezien balkons deel zijn van de Barcelona lifestyle, hebben we drie van onze favoriete APPARTEMENTEN MET BALKONS IN BARCELONA uitgekozen die het beste bij dit concept passen.

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments info@barcelona-home.com

Goedkope luxe flat in Barcelona

Vanaf     84€ / Nacht
Vanaf 1500€ / Maand

2

Deze geweldig LUXE RESIDENTIE is een fantastische deal en een van onze favoriete APPARTEMENTEN MET EEN BALKON IN BARCELONA. Het interieur is gedecoreerd met een onbetwiste stijl die goed mengt met de elementen die aanwezig zijn in de ruimte. We zijn vooral gecharmeerd door de zebra mat in het lounge gedeelte en de met de hand geschilderde muurtekening van de Sagrada Familia. Andere decoratieve elementen zijn de teksten op de muur, de antieke bronzen kunst en de houten meubelen die een rustieke charme geven aan de moderne ruimte. De woonkamer opent naar een gemeubileerd balkon met een uitklapbaar tafeltje en blauwe metalen stoelen, die een geweldige plek bieden om van een kop koffie te genieten of wat frisse lucht te scheppen.
Dit is een van de meest populaire LES CORTS APPARTEMENTEN, dichtbij de metro met dezelfde. De metro heeft directe toegang tot Plaza Catalunya, Passeig de Gracia en Gotica buurt. Deze locatie is geweldig voor degene die van winkelen houden aangezien het op enkele minuten is van verschillende winkelcentra, inclusief het El Corte Ingles en L’illa Diagonal. Voor de voetballiefhebbers is CAMP NOU OP KORTE AFSTAND, de thuisbasis van FC Barcelona.

Vergunning: HUTB-006878

buttomsNL

Lichte flat met balkon naast de Sagrada Familia

Vanaf 80€ / Nacht

a3

Dit fantastische VAKANTIE APPARTEMENT IN BARCELONA is te vinden op de 7de verdieping van een GEBOUW MET LIFT, op enkele minuten van een van de grootste attracties van de stad, Antoni Gaudi’s wereldberoemde Sagrada Familia. Dit appartement heeft een diverse stijl, met een grote sofa, schilderijen aan de muur in de woonkamer en een eetruimte met een tafel voor vier. Dit appartement komt met een ruimtelijk balkon met een kleine groene tafel en gelijkkleurige stoelen, een geweldige ruimte waarin u kunt genieten van de vergezichten over de stad of misschien om wat yoga te doen. Een lange hal leidt tot de drie slaapkamers, elk voorzien van een groot dubbel bed en nachtkastje. De grootste slaapkamer heeft tevens ook toegang tot het terras. Het appartement komt met een grote keuken met chique kastjes, perfect om van een maaltijd te genieten buiten.
Het appartement is te vinden in de Sagrada Familia wijk, dichtbij de bekende weg de Diagonal. Een kleine wandeling naar het westen brengt je bij het mooie en artistieke Gracia, bekend vanwege zijn mooie plaza’s en fantastische internationale restaurants. Een wandeling naar het zuiden brengt je bij Eixample, een historische buurt met unieke architectuur en veel winkels. Voor een memorabele shopping beleving raden we een bezoek aan de antieke markt Els Encants Vells aan, met een prominent dak gemaakt van gevormde stalen platen die schijnen onder de Mediterrane zon.

buttomsNL

Centraal gelegen appartement met balkon in hart Born

Vanaf 3300€ / Maand

z1

Dit adembenemende APPARTEMENT IN BORN bied een comfortabel en huiselijk VERBLIJF VOOR LANGERE TIJD IN BARCELONA. De woonruimte is ontworpen met een warme en neutraal kleurpalet en meubelen van een goede kwaliteit. Zachte houten parketvloeren verbinden de lounge ruimte, met een pluche bruine bank en een vette collage van Parijs, met een eetruimte en open keuken, voorzien van een design SMEG koelkast. Elegante donker houten dubbele deuren leiden van de woonruimte naar het balkon met geweldig zicht over het artistieke historische centrum van Born. We raden aan om deze deuren open te houden in de zomer zodat er een zacht briesje binnen komt samen met de geluiden uit de wijk. Het appartement komt met twee slaapkamers – een met twee dubbele bedden en een met twee enkele bedden, perfect voor de jeugd, op een verhoogd stuk die met de trap leid naar de eetruimte.
Deze duplex is gevestigd in het culturele epicentrum van Barcelona, in de Born wijk. Tijdens uw verblijf bent u slechts een paar stappen van de beroemdste toeristische attracties, inclusief het Place de Santa Maria en het Picasso museum. Deze wijk is ideaal voor de vleesliefhebber, aangezien het vol zit met wonderlijke restaurants en wijn bars, samen met winkels en designer outlets.

buttomsNL

Zoekt u meer appartementen in Barcelona? Kijk naar onze speciale deals op appartementen door heel Barcelona heen!

Accommodatie in Barcelona

view more apartments dutch

Captura de pantalla 2015-11-18 a las 11.20.40

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments info@barcelona-home.com

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

waar-te-verblijven

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven