Home / Verblijf / Huur een Penthouse in Barcelona
p195h04mj5cbes3419oc1i38nnm

Huur een Penthouse in Barcelona

Als je op zoek bent naar luxe en geweldige uitzichten op de stad, HUUR DAN EEN PENTHOUSE IN BARCELONA! Het toppunt van luxe en comfort is zonder twijfel te vinden als je een PENTHOUSE HUURT. Onze appartementen zijn beschikbaar in heel Barcelona, dus het maakt niet uit of je midden in de stad wilt zitten, of liever in een rustigere buurt, BARCELONA-HOME heeft de plek die je in alle gemakken voorziet.
De appartementen zijn stijlvol ingericht met moderne meubelen die toevoegen aan het extravagante ontwerp. De meubelen, inclusief banken en bedden, zijn erg knus en maken het appartement een ideale locatie om te crashen na een lange dag bezichtigen.

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments info@barcelona-home.com

GEWELDIG PENTHOUSE TE HUUR IN BARCELONA

Vanaf 2090 € / MAAND 

p19594pnoh1a231bg3eje1lhinks6

Dit zolder penthouse heeft een adembenemend open ontwerp wat een ultieme LUXE IN ACCOMMODATIE bied. Het schuine dak met stijlvolle decoraties maakt het appartement uniek en betoverend, wat te zien is aan de simpele maar stijlvolle meubelen in de woonkamer, eetkamer en keuken. Het is gevuld met natuurlijk licht wat toevoegt aan een relaxte atmosfeer.
Het appartement is te vinden in het noordelijke gedeelte van Barcelona, het is een rustige en exclusieve buurt. De locatie is ver weg van het geluid uit de stad wat het perfect maakt voor een relaxt verblijf in de stad. Maar maak je maar niet druk, het is dichtbij vele opstapplaatsen voor het openbaar vervoer.

buttomsNL

ROMANTISCH PENTHOUSE MET PRIVÉ TERRAS

Vanaf 63 € / NACHT
Vanaf 1200 € / MAAND

p1b23995lf1msh1i2m1up428c72n15

Dit ROMANTISCHE PENTHOUSE IN BARCELONA is het perfecte appartement voor stelletjes die er even tussenuit willen. Het rode kleurenschema is modern en opvallend, de open keuken en eetruimte zijn voorzien van een rode bank en een eettafel voor 4 mensen. Deze moderne ruimte staat in contrast met een retro pop look en een ronde spiegel aan de muur in de woonkamer. De slaapkamer is ook consistent met een rood- en wit kleurenschema, met een rood hoofdeinde en -kussens die contrasteren met de witte lakens, -nachtkastjes en -kast. De slaapkamer heeft toegang tot een smal balkon met wasmachine en droogruimte voor je was. Het appartement komt met een volledig uitgeruste keuken waar je kunt koken tijdens je verblijf. Dit mooie appartement is te vinden in het SANTS-MONTJUÏC DISTRICT, een van de meest centrale buurten.

Vergunning: HUTB-001182

buttomsNL

HUUR PENTHOUSE MET TERRAS IN BARCELONA

Vanaf 1500 € / MAAND 
p195h04mis1s5l1pult9j1jfm1b234

Dit MODERNE PENTHOUSE APPARTEMENT is te vinden op slechts een paar stappen van PLAZA CATALUNYA, een van de meest centrale locaties in de stad, op loopafstand van LA RAMBLA en LA BOQUERIA MARKET. De woonruimte is erg sociaal met dank aan de open keuken, eetruimte en woonkamer. De keuken is modern en huisvest alles wat je nodig hebt tijdens je verblijf. De slaapkamers hebben een neutraal kleurtje, met witte linnen en handdoeken en gebroken witte kussens. De bloemdecoratie voegt wat kleur toe aan de kamer. Het PRIVÉ TERRAS met tafel en stoelen is de perfecte plek om te relaxen na een dagje de toerist uithangen.

buttomsNL

 Op zoek naar een appartement in Barcelona om te huren? Bekijk onze SPECIALE DEALS VOOR APPARTEMENTEN in de hele stad met Barcelona-Home!

Accommodaties Barcelona

view more apartments dutch

Zrzut ekranu 2016-11-29 o 12.39.44

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

waar-te-verblijven

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven