Home / Verblijf / Uitzonderlijke Appartementen in Barcelona
p1a6q88o5p16sl1m921gr91q6p1nreq

Uitzonderlijke Appartementen in Barcelona

Als je op zoek bent naar het beste dat accommodatie te bieden heeft dan is een villa perfect voor jou. Deze appartementen bieden de hoogste kwaliteit in woonruimte, in de beste gebieden van de stad. Als je geïnteresseerd bent dan kan BARCELONA-HOME jou helpen met het vinden van de ideale plek voor je verblijf. De centrale locatie van deze appartementen betekent dat ze dicht bij alle services zijn die je maar kunt verlangen. Daarbij inbegrepen zijn restaurants en populaire toeristische plekken, op slechts een loopafstand vanaf de accommodatie. Een uitzonderlijk appartement geeft je de garantie op het best mogelijke verblijf.

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments [email protected]

EXCLUSIEF APPARTEMENT MET PRIVÉ TERRAS IN BARCELONA

Vanaf 146 € / NACHT 
Vanaf 2500 € / MAAND 

p18fsaelieekl5q2qgdmmvdnbi

Ben je op zoek naar de beste accommodatie voor tijdens je verblijf in Barcelona? Een BARCELONA-HOME premium appartement is de beste plek voor jou. Dit magnifieke 5 slaapkamer designer appartement is the vinden op enkele minuten van Plaza Espanya in het centrum van Barcelona. Het is een goede locatie aangezien het in de buurt is van vele TOERISTISCHE ATTRACTIES zoals Montjuïc, het Fira center en het winkelcentrum Arenas, met vele restaurants en winkels.

Het heeft originele mozaïektegels, open muren, dramatisch licht en een collectie van stijlvolle meubelen met een geweldige smaak. De houten ingang leid naar de luxueuze slaapkamers die elk een sfeervolle indruk maken. Het appartement heeft een ruimtelijke woonkamer met stijlvolle zwarte banken en schuifdeuren. Er is ook een PRIVÉ TERRAS met een tafel, om in de namiddag te genieten van een drankje en het uitzicht.

Vergunning : HUTB-003013

buttomsNL

Vanaf 2688 € / MAAND

p1afh02cp91u56g6l8legkl1mta13

Dit EXCLUSIEVE GOTHISCHE APPARTEMENT is een van de meest exclusieve appartementen. Wat het appartement exceptioneel maakt is de toegang tot het gedeelde dakzwembad. Waar je kunt relaxen op het zonneterras en een kleurtje kan krijgen in de zomermaanden. Het interieur is licht en neutraal de woonkamer is ingericht met romige leren banken die samen met de muurdecoratie een mooi effect creëren. De slaapkamers zijn modern en ruimtelijk en de grote slaapkamer heeft privé badkamer. Dit appartement is te vinden in de dynamische wijk dicht bij de haven, met een grote variatie aan restaurants en bars.

buttomsNL

Vanaf 2828 € / MAAND 

p176nobvfs9rm1qlq1ft3efu1rhrp

Dit aardige appartement is op slechts een paar meter van de Plaça Universitat, een van de meest centrale locaties in de stad en op loopafstand van de Plaça de Catalunya, La Rambla en de La Boqueria markt. Het is dichtbij de Universiteit van Barcelona, wat het een geweldige verblijfsplek maakt voor studenten. Dit appartement is modern in design, de leefruimte is vol  met neutrale, koele grijstinten en zacht licht wat het een relaxte en kalme sfeer geeft. Het appartement heeft ruimte voor 7 personen om te verblijven. De hoofd slaapkamer is ruimtelijk en heeft een lange witte kast, perfect om kleren in the bergen. Het heeft ook toegang tot een privé terras vanwaar je een heel mooi uitzicht hebt op 7 hoog. Elke slaapkamer is afgetopt met een hoge standaard, en is consistent met het thema in het verblijf.

buttomsNL

 Op zoek naar een appartement in Barcelona om te huren? Bekijk onze SPECIALE DEALS VOOR APPARTEMENTEN in de hele stad met Barcelona-Home!

Accommodaties Barcelona

view more apartments dutch

Zrzut ekranu 2016-11-28 o 18.19.08

 

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

waar-te-verblijven

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven