Home / Verblijf / Duurzame appartementen in Barcelona
p18dca447210qdtce16v31hj13265

Duurzame appartementen in Barcelona

Als je wat bewuster om wilt gaan met je budget, maar toch een accommodatie wilt vinden die voldoet aan jouw criteria dan is een DUURZAAM APPARTEMENT wat je moet kiezen. Deze appartementen hebben alle faciliteiten die je nodig hebt tijdens je verblijf, het enige verschil met een hotel of hostel is dat het minder kost. Te vinden in de buurt van het centrum van Barcelona, zijn deze APPARTEMENTEN IDEAAL VOOR WERKERS of STUDENTEN, of toeristen met een budget.

Deze appartementen geven je meer voor je geld, voorzien in behoeftes in de slaapkamer, badkamer en keuken. Dit betekent dat je meer geld uit kan geven aan dingen die je wilt doen, zoals bezienswaardigheden, restaurants en andere dingen bezoeken. De appartementen zijn goed bereikbaar, wat het makkelijk maakt om naar verschillende delen van de stad te gaan.

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments [email protected]

GOEDKOPE APPARTEMENTEN TE HUUR IN BARCELONA

Vanaf 81 € / NACHT

p199724b641n874446t5g90156l4

Dit lichte en kleurrijke ECONOMISCHE APPARTEMENT is ontworpen met verschillende ruimtes om je in alle behoeftes tijdens je vakantie te voorzien. Het heeft warme en comfortabele meubelen en functionele kasten voor extra opslag. De volledig uitgeruste keuken en knusse indeling van de kamers maakt het APPARTEMENT GOED VOOR KOPPELS OF GEZELSCHAPPEN. Na een dag bezienswaardigheden bezoeken kun je relaxen, wetende dat je in je appartement op de bank kan ploffen en de TV aan zetten.

Het appartement is erg centraal, te vinden in EIXAMPLE. Van hieruit is het makkelijk om de grote attracties in de stad te bezoeken als Las Ramblas, Plaza Catalunya en de Gotische wijk. Het is ook erg goed bereikbaar via het openbaar vervoer.

Vergunning : HUTB-008393

buttomsNL

EENPERSOONSKAMER IN EEN APPARTEMENT MET TERRAS

Vanaf 480 € / MAAND

p1akinn9ep1580mka13lh1ubsegb

Deze slaapkamer in een GEDEELD APPARTEMENT is perfect voor STUDENTEN OP ZOEK NAAR EEN ACCOMMODATIE. De dubbele slaapkamer is smakelijk ingericht met genoeg ruimte voor opslag en een grote kast om je kleren in op te hangen tijdens je verblijf. Het appartement bestaat uit 2 badkamers, een grote woonkamer met een bank, stoelen en een tafel. De keuken voorziet in alle behoeftes. De woonkamer leid naar een kleinere ruimte met een tafel en stoelen, ideaal voor een ontbijt of buitenhuis eten. Gelegen in de rustige residentiële wijk in de buurt van SANTS-MONTJUÏC, is dit de perfecte accommodatie voor een student.
buttomsNL

GOEDKOOP APPARTEMENT IN HET CENTRUM VAN BARCELONA

Vanaf 87 € / NACHT 
Vanaf 900 € / MAAND 

p18dca44721rkgk4ugmv1b6056

Dit ECONOMISCHE APPARTEMENT is te vinden in de PASSEIG DE GRACIA, een van de vele WINKELSTRATEN VAN BARCELONA  met veel merkwinkels, restaurants en bars. Het is ook op loopafstand van een van de populairste gebieden van de stad, inclusief LA RAMBLA, EL BORN en het GOTISCH KWARTIER. Het interieur is simpel en klassiek, de woonkamer is de perfecte plek om te relaxen na een dag toeren. De slaapkamer heeft een mooi ontworpen design, met een verscheidenheid aan kleuren. De moderne elementen zijn gemixt met een traditioneel houten vloer en antieke meubelen.

Licentie: HUTB-004358

buttomsNL

 Op zoek naar een appartement in Barcelona om te huren? Bekijk onze SPECIALE DEALS VOOR APPARTEMENTEN in de hele stad met Barcelona-Home!

Accommodaties Barcelona

view more apartments dutch

Zrzut ekranu 2016-11-29 o 14.17.27

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

waar-te-verblijven

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven