Home / Vrije tijd / Centro Comercial Glories
Glories opend space shopping centre feature

Centro Comercial Glories

Centro Comercial Glories is een winkelcentrum geopend in 1995, gevestigd in de [email protected] area, dichtbij de intersectie van Gran Via en Avinguida Diagonal. Deze area die steeds populairder wordt heeft een enorme transformatie ondergaan om het oude industriële gebied Poblenou in een technologisch en innovatief gebied te veranderen. De naam [email protected] vervangt 22a, wat de industriële classificatie van de area was. Vlakbij is de Torre Agbor, wat u zeker een keer moet bezoeken als u in deze buurt bent.

Vind nu uw accommodatie!

Het wordt beschouwd als een van de eerste winkelcentrums met een open plan ontwerp waarin buitenruimte is opgenomen in zijn lay-out. In het winkelcentrum zitten meer dan 160 winkels verspreid over 3 verdiepingen, een Carrefour supermarkt, een bioscoop en vele restaurants. Het is een geweldige plaats om te winkelen en is een frisse verandering ten opzichte van de normaal drukke en claustrofobische winkelcentrums.

Dit openbare winkelcentrum handhaaft verschillende man- en vrouwenkledingwinkels, top restaurants waaronder internationale restaurants, elektronica en reisbureaus. Centro Comercial Glories bevat een aantal van de meest belangrijke merken.

Een aantal kledingwinkels zijn onder andere Zara, Mango, H&M, Bershka, Springfield, Pull & Bear, C&A en meer. Het aanbod van restaurants is onder andere Starbucks Coffee, McDonald’s, Burger King, Pans & Company, Golden Park, Lizarran, Nostrum en meer. Er zijn nog een aantal andere merken zoals The Body Shop, Foot Locker en Fashion Kids. Ook zijn er nog wat andere benodigdheden zoals opticiens en apotheken.

Als u verblijft in een accommodatie in de buurt en u heeft zin om te winkelen is het zeker een aanrader om Centro Comercial Glories te bezoeken.

Als u geïnteresseerd bent in wat meer informatie over Glories, zie dan onze nuttige informatiepagina’s en vind de informatie die u zoekt. Er is een kaart waar u beschikking over heeft vanaf de officiële website.

Hoe kunt u er komen:

Metro: L1 Glòries.
Bus: Lijnen 7, 56, 60, 92, 192, B21.
Tram: Lijn T5 (Trambesos) Stops Can Jaumandreu of La Farinera Lijn T4 (Trambesos) Stop Ca l’Aranyó.
Auto: Parkeren is gratis voor de eerste 2 uur en de entree is toegankelijk via Calle Granada en Calle Llacuna.
Het heeft 166 winkels verspreid over 3 verdiepingen en een ondergrondse parkeergarage voor 3.000 vervoersmiddelen.

Openingstijden:

Winkels: 10:00 – 22:00
Entertainment faciliteiten en  restaurants: 10:00 – 01:00

 


Bekijk grotere kaart

Accommodatie in Barcelona

Bekijk alle

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

vrije-tijd winkelen

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven