Home / Over Barcelona / Beste Picknick Plekken in Barcelona
Beste Picknick Plekken in Barcelona barcelona-home

Beste Picknick Plekken in Barcelona

Beste Picknick Plekken in Barcelona

De zomer staat voor de deur en de warmere dagen zijn er al. Ja tegen strandwandelingen, sangria’s en tapas in de buitenlucht! Barcelona is een van de beste steden om te chillen onder de zon. Dus hoe zit het met het inpakken van een lunch en genieten van het buiten? Hier is een lijst van de Beste Picknick Plekken in Barcelona! We hebben 5 plekken uitgezocht waar iedereen van kan genieten: families, tortelduifjes, vrienden. Ben je in voor wat solo tijd? Geen zorgen, je vindt je perfecte groene gebied in de grote stad.

 

1. Parc de la Ciutadella

Dit is een klassieke plek in Barcelona om te chillen op de grond en te genieten van wat zon. Er is een enorme groene ruimte om te relaxen en er zijn talloze plekken om uit te kiezen. Het kan niet fout gaan. PARC DE LA CIUTADELLA biedt een verscheidenheid aan activiteiten.

Ontmoet andere mensen die picknicken en spelen, luister naar straatartiesten, doe mee aan een yogales of maak een boottochtje in het meer in het park. Ook als je aan het rondtoeren bent in Barcelona maar het toch wat rustiger aan wilt doen, is dit park de ideale plek voor jou. Vlakbij heb je het culturele centrum van EL BORN en ook de super beroemde Arc de Triomf.

Parc de la Ciutadella

2. Jardin de Mossèn Cinto Verdaguer in Montjüic

Een andere klassieker, en ook een koelere manier om een van de hotspots van Barcelona te bezoeken. Eigenlijk weet niet iedereen dat je kunt genieten van een picknick met een prachtig uitzicht op de Fonteinen van MONTJUÏC. Ga tijdens etenstijd zodat u ten volle kunt genieten van de magische en kleurrijke fonteinenshow. Breng pit in uw gemiddelde toeristische route, pak wat te eten, en maak tijd voor deze unieke ervaring.

montjuïc fountain

Montjuic is een hoekje natuur dat verloren ligt in het hart van de stad. Er zijn hier verschillende parken, die alle zeer aangenaam zijn en die bovendien het grote voordeel hebben dat ze uitzicht bieden op de haven en de stad. Een echte aanrader zijn de tuinen van de Mirador de l’Alcade.

3. Bunkers del Carmel

Een all-time favoriet. Maar je moet een stukje wandelen om er te komen! Neem het als je avontuur van de week! Het is het 100% waard. Als beloning heb je een prachtige picknick met een van de beste uitzichten van Barcelona: super instagrammable. Bunkers del Carmel is altijd een goed idee. Meestal vind je er grote groepen mensen die chillen, een fris biertje drinken, en natuurlijk picknicken! Maar als je liever alleen van de plek wilt genieten, zorg er dan voor dat je er vroeg in de ochtend bent. Neem een foto van de zonsopgang!

Picnic Bunker del Carmel

 

4. Jardín de Diagonal Mar

Een van de grootste en mooiste parken van Barcelona. Deze optie is een must-do voor gezinnen met kinderen. In feite is het park bekend om zijn enorme glijbanen. Maar zelfs volwassenen kunnen ze proberen en zich weer kind voelen. Het belangrijkste is dat je overal in het gebied picknickplaatsen hebt. Dus… waar wacht je nog op? Pak je favoriete snacks in en ga naar dit leuke park!

Parc Diagonal Mar

5. Parc del Laberint d’Horta

Een ROMANTISCHE, speciale plek. Een van de oudste parken van de stad. Barcelona heeft veel gebieden om te verkennen en verborgen juweeltjes om te ontdekken, en dit groene paradijs in de HORTA DISTRICT is er een van. De echte attractie is het PICTURESQUE LABYRINTH. Verdwaal erin of geniet gewoon van de ontspannende omgeving. Voor de ingang vindt u ook een picknickplaats. Dus direct na uw smakelijke maaltijd kunt u eindelijk de dromerige tuinen induiken. Zeker een leuke activiteit voor iedereen. De speeltuin maakt het nog meer geschikt voor kinderen.

Parc Laberint Horta

We hopen dat u de tijd neemt om al deze fantastische uitzichtpunten te bezoeken, en natuurlijk hopen we dat u ons feedback geeft over uw favoriete uitzichtpunten! Als u op zoek bent naar een ACCOMMODATIE IN BARCELONA, dan zorgen wij daarvoor!

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: Barcelona-Home

Barcelona-Home

Hello there! We hope you are enjoying our website full of interesting blogs to read. We absolutely love Barcelona and we hope that when you come to visit you will too!

over-barcelona

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven