Home / Verblijf / Appartement in Plaza Catalunya
Apartment Plaza Catalunya

Appartement in Plaza Catalunya

Op zoek naar de perfecte single slaapkamer accommodatie in het centrum van Barcelona? Check een van onze favoriete verblijfsplaatsen in het centrum, nu beschikbaar voor korte- en lange termijn verhuur. Het APPARTEMENT IN PLAZA CATALUNYA is voorzien met alles wat je nodig hebt voor een relaxt weekend of een langer verblijf in de stad. Zijn strategische locatie tussen Plaça Urquinaona en Plaça de Catalunya maakt het een geweldig beginpunt van waaruit je de stad kan verkennen, aangezien vele toeristische attracties per voet te bereiken zijn.

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments info@barcelona-home.com

APPARTEMENT PLAZA CATALUNYA

Vanaf   116€ / Nacht
Vanaf 1344€ / Maand

Wanneer je de LIFT neemt naar de derde verdieping en dit mooie huis binnen komt, dan valt de zonnige en grote woonkamer gelijk op. Met een comfortabele witte bank tegenover een TV en een fantastische glazen eettafel met drie stijlvolle witte stoelen. Een kant van de woonkamer is geflankeerd met een privé balkon en de andere kant met een volledig uitgeruste afzonderlijke keuken die te bereiken is met de dubbele ingang met donker groene frames. Vanaf de loungeruimte is er een schuifdeur die leid naar de geweldige slaapkamer gemeubileerd met een groot tweepersoonsbed, die opgemaakt is met kleurrijke lakens en kussens om je thuis te laten voelen. Het is een relaxte en vreedzame plek waar je rustig een boek kunt lezen. De slaapkamer is uitgerust met een eigen toegang tot het balkon door de deuren die tevens ook veel licht binnenlaten. De ruimtelijke badkamer is direct bereikbaar vanuit de slaapkamer en is uitgerust met mooie mozaïek tegeltjes die goed contrasteren met de parketvloer die te vinden is in het hele appartement.

Apartment Plaza CatalunyaApartment Plaza Catalunya

Wat dit huis anders maakt, behalve zijn ideale centrale locatie, zijn de voorzichtig geselecteerde decoratieve stukjes te vinden door de hele ruimte. De muur in de eetkamer is bekleed met een mooie foto van een groene antieke auto, wat een vintage gevoel geeft aan de ruimte die goed samen gaat met de groengeschilderde deurposten die te vinden zijn in het hele appartement. Bij deze foto is ook een elegante uitvergrote klok aan de muur te vinden die samengaat met de Dali klok aan de muur in de andere kamer. Sommige meubels zijn erg uniek. We houden van de twee stijlvolle koffietafels met hun metalen vogelkooi ontwerp, samen met de lange bank. De mooiste decoratie misschien is nog wel het perfecte balkon met uitzicht op de straat. Barcelona staat bekend om zijn fantastische APPARTEMENTEN MET BALKON en dit appartement is geen uitzondering.

Boven het bed is een vette panorama van de skyline van Barcelona te vinden, met het W Hotel, Christopher Colombus stambeeld, Sagrada Familia, Torre Agbar, Tibidabo en de twee torens allemaal afgebeeld. De tekening laat ook Gaudi’s bekende La Pedrera en Casa Battló zien, die beiden op een kleine afstand van het appartement te vinden zijn, in de Passeig de Gracia.

Apartment Plaza CatalunyaApartment Plaza CatalunyaApartment Plaza Catalunya

Het appartement staat op de grens van de drie meest spannende buurten van Barcelona – EL BORN, EL GÓTICO and EIXAMPLE. Het is daarom ook omgeven door wonderlijke restaurants, bars en cafés en niet te vergeten een uitgebreide variatie aan winkels met zowel internationale als lokale merken. Degene die houden van winkelen zullen de nabijheid van de Passeig de Gracia, Portal de Angel en Corte Inglés kunnen beamen. Barcelona’s meest bekende winkelcentrums. Het appartement is niet ver van La Rambla of de Arc de Triomf en La Ciutadella, perfect voor een picknick op een zonnige namiddag. Vanuit deze uitzonderlijke locatie heb je toegang tot een breed scala aan vervoersopties, waaronder de Urquinaona (L2) en Catalunya (L4), de RENFE tramstations en verschillende bussen die de omgeving bedekken.

Voor een wonderlijke vakantie of een verblijf voor de lange termijn in het centrum van Barcelona, op enkele stappen van de stad te bieden heeft moet u bij APPARTEMENTEN IN PLAZA CATALUNYA zijn.

Licentie : HUTB-011453

 Op zoek naar een appartement in Barcelona om te huren? Bekijk onze SPECIALE DEALS VOOR APPARTEMENTEN in de hele stad met Barcelona-Home!

Accommodaties Barcelona

view more apartments dutch

Captura de pantalla 2016-01-27 a las 12.39.12

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments info@barcelona-home.com

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

waar-te-verblijven

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven