Hjem / Om Barcelona / Overnatting / 5 Star Apartments Barcelona
a51-620x330

5 Star Apartments Barcelona

For de som søker en mer luksuriøs ferie eller en luksuriøs langtidsbolig, vil vi anbefale de følgende 5 STJERNERS LEILIGHETER BARCELONA. Disse eksklusive eiendommene er blitt utvalgt basert på det romslige, mesterlige designede interiøret, kvalitetsutførelsene i møblementet, og den brede variasjonen av fasiliteter tilgjengelig. Leilighetene har også veldig bra lokasjoner, bare minutter fra DE BERØMTE STRENDENE I BARCELONA eller det kulturelle sentrum av byen. Denne privilegerte beliggenheten gjør det mulig for gjestene å enkelt komme seg hjem til avslapning og komfort etter en lang dag med å nyte det beste Barcelona har å tilby.

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments info@barcelona-home.com

DESIGNER LEILIGHET PASEO DE GRACIA

Fra    168€ / natt
Fra 4500€ / måned

5 Star Apartments Barcelona

 

Den første av våre 5 STJERNERS LEILIGHETER BARCELONA er en moderne leilighet i minimalistisk stil med nøytrale farger som er betont med unike designer møbler og dekorasjoner. Den ROMSLIGE SPISESTUEN kombinerer glatte, skinnende tregulv med en elegant svart skinnsofa, moderne George Nelson ”kokosnøtt” lenestoler, sammen med industrielle designer stoler i smidd jern og en lys hvit designer lysekrone som henger over det blanke spisebordet i glass. Stuen har også en unik metallisk vegg som skimrer vakkert når solskinnet slipper inn gjennom de massive vinduene. Leiligheten har en fantastisk utsikt over Barcelonas mest berømte handlegate og fontenen ved inngangen til de to store gjennomfartsårene, som lyser opp i forskjellige farger om kvelden. Leiligheten har også to flotte en-suite baderom, et BADEROM MED JACUZZI og et enormt moderne kjøkken med en stor kjøkkenøy i midten som er perfekt for matlagning.

Denne LEILIGHETEN LIGGER I PASSEIG DE GRACIA i det fasjonable nabolaget Eixample, bare steg fra noen av de beste restaurantene, kafeene, bakeriene og vinbarene i byen. Herfra kan man enkelt gå til mange av Barcelonas hovedattraksjoner, inkludert Casa Batlló og La Pedrera av Gaudí, den gotiske katedralen og operaen Liceu.

License : HUTB-010606

 

buttoms norwegian

FANTASTISK LEILIGHETER MED HAVUTSIKT I BARCELONA

Fra   348€ / natt
Fra 7540€ / måned

5 Star Apartments Barcelona

 

Denne vakre juvelen av en leilighet har ekspansive rom oversvømt av naturlig lys, i tillegg til PANORAMA UTSIKT FRA 9. ETASJE OVER BARCELONA OG MIDDELHAVSKYSTEN gjennom en samling av gulv-til-tak vinduer. Stuen har en massivt kremfarget hjørnesofa som er dekorert med koselige broderte puter og en elegant buet gulvlampe av børstet metall som henger over. Stuen har også et elegant tre – og glassbord som passer godt for en stor familie eller en gruppe venner. De fire soverommene karakteriseres av et forfriskende minimalistisk design og utsikt til det klare blå havet i horisonten. Gjestene vil ha adgang til en PRIVAT TERRASSE med havbris, perfekt for å nyte en kopp kaffe i solskinnet i Barcelona.

LEILIGHETEN LIGGER I EN MODERNE BYGNING like over gaten fra stranden Bogatell, et flott sted å sole seg, spille volleyball eller nyte et forfriskende glass sangria på en chiringuito strandbar. Sporty gjester kan nyte godt av det store grønne området i Parc del Maresme og Passeig de Maritim strandpromenade i nærheten, som er ideell for en tidlig joggetur på morgenkvisten før man slapper av i luksusen av denne glamorøse boligen.

License : HUTB-004633

 

buttoms norwegian

EKSKLUSIVT DUPLEX PLAZA CATALUNYA

Fra    280€ / natt

5 Star Apartments Barcelona

 

Denne glamorøse stilfulle toetasjes leiligheten har ett fantastisk og eklektisk interiør og design som kombinerer moderne og vintage elementer med zen-ornamenter og belysning. Stuen mikser myke gråtoner på veggene og en sofa med rubinrøde puter og fotstoler. Et oversized portrett av en statue henger på veggen, tilsynelatende bosatt over stedet med dens avslappende, komfortable tilstedeværelse, og i spisestuen finner du også en samling av bronsestatuer som står oppstilt med dramatisk baklys mot de bevarte murveggene. De FEM SOVEROMMENE er alle veldig unike, dekorert med livlige farger og varm belysning som vil få deg til å føle deg som hjemme.

En av hoved-fasilitetene med denne eiendommen er den briljante lokasjonen, bare steg fra den summende Plaza Catalunya med mange av Barcelonas mest berømte turistattraksjoner som er lett tilgjengelig til fots. Bare noen minutter unna ligger Las Ramblas, Katedralen i Barcelona, og både Santa Caterina og markedet La Boqueria. Leiligheten ligger bekvemmelig til på grensen mellom tre kulturelt veldig betydningsfulle nabolag, Eixample, EL BORN og BARRIO GÒTIC, hvert kjent for en bred variasjon av lokale og internasjonale restauranter og barer. For de shopping-avhengige der ute er Passeig de Gracia, Rambla Catalunya og det massive El Corte Inglés kjøpesenter bare noen steg unna.

License : HUTB-002265

 

buttoms norwegian

Nøkkelen til en perfekt ferie i Barcelona er å dykke ned i den fantastiske arkitekturen, naturlige skjønheten og det plettfri været som byen har å tilby, samtidig som man sikrer seg en luksuriøs overnatting med en variasjon av fasiliteter innen rekkevidde. Våre 5 STJERNERS LEILIGHETER BARCELONA har alt det nødvendige for å garantere deg et magisk opphold i byen av bydeler.

 Ser du etter en leilighet i Barcelona? Sjekk ut våre SPESIELLE TILBUD PÅ LEILIGHETER over hele byen med Barcelona Home!

Leilighter i Barcelona

5 Star Apartments Barcelona

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments info@barcelona-home.com

Enregistrer

Legg igjen et svar

Din epostaddresse vil ikke bli publisert

Skrevet av: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

overnatting

Overnatting Barcelona


Gå til toppen