Hjem / Om Barcelona / Overnatting / Gaudí leiligheter Barcelona
Gaudi Apartments Barcelona

Gaudí leiligheter Barcelona

Barcelona er en by kjent for sin unike miks av gotisk stil og modernistiske (katalansk art nouveau) mesterverker og til og med nyere høyteknologisk arkitektur, som det 28 etasjes høye Torre Agbar i NABOLAGET POBLENOU. Kanskje den mest innflytelsesrike kunstneren som har preget byen var den katalanske arkitekten Antoni Gaudí, som ble berømt for sin unike organiske stil inspirert av naturlige former. For Gaudí sine tilhengere har vi valgt ut våre topp tre GAUDÍ LEILIGHETER BARCELONA, som vil gjøre det lettvint å besøke hans mesterverker

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments info@barcelona-home.com

NYDELIG LEILIGHET LIKE VED PASSEIG DE GRACIA

Fra 173€ / natt
Fra 4500€/måned

Gaudi Apartments Barcelona

Den første av våre favoritt GAUDÍ LEILIGHETER BARCELONA ligger bare noen steg fra den berømte Casa Batlló og Casa Milá (La Pedrera), to av arkitektens mest berømte verker i den populære shoppinggaten Passeig de Gracia. Interiøret i de to innkvarteringen presenterer mange av de klassiske fasilitetene av de tradisjonelle borgerskaps BOLIGENE I EIXAMPLE. Disse inkludere god takhøyde, intrikate mosaikkfliser og en pittoresk balkong med utsikt over det historiske nabolaget. Balkongen er tilgjengelig gjennom elegante doble dører som er laget av restaurert tre. Disse fasilitetene er mikset med moderne og vintage designer møbler, som stilige svarte skinnsofaer, Skandinaviske stilige lenestoler rundt et transparent glassbord og et vakkert turkist SMEG kjøleskap på kjøkkenet. Soverommet er smakfullt dekorert med et rustikk og moderne design i bakhodet. Myke grå, brune og beige farger vil gi deg følelsen av å være hjemme. Leiligheten er forfriskende, ren og stilig, og det perfekte miljøet hvor man kan slappe av før man går ut for en runde med sightseeing i Barcelona.

License : HUTB-010178

 

buttoms norwegian

LEI EN LEILIGHET I BARCELONA

Fra 99 € / natt
Fra 2530 € /måned

Gaudi Apartments Barcelona

Veldig NÆR DEN PRAKTFULLE PARC GÜELL, ligger denne kunstneriske toetasjes leiligheten som er perfekt for studenter og entusiaster av den katalanske arkitekten Gaudí. Interiøret er karakterisert av en grønn og brun fargepallett, blomstermalerier, mengder av grønne planter og et mosegrønt plysjteppe som tilfører en naturlig skogsfølelse til rommet. Det mest fremstående designet er den slanke buede lampen som henger over stuen og den industrielle moderne trappen som snor seg opp til andre etasje. I løpet av ditt opphold vil du ha ADGANG TIL ET SVØMMEBASSENG og en takterrasse med tregulv på TERRASSEN I BYGNINGEN. Dette flotte avslappingsområdet er møblert med koselige solsenger, flotte for å sole seg og lese seg opp på historien om den katalansk modernismen.

Denne leiligheten ligger i et rolig boligområde nær metrostasjonen Lesseps (L3), som gir deg direkte adgang til Passeig de Gracia’s Casa Batlló og Casa Milà, i tillegg til PLAZA CATALUNYA og det populære nabolaget El Gótico. Parc Güell og det nærliggende Gaudí Experiencia museum er bare minutter unna.

License : HUTB-003971

 

buttoms norwegian

HJEM TIL LEIE I EIXAMPLE, SAGRADA FAMILIA

Fra 110 €/ natt
Fra 2550 €/måned

Gaudi Apartments Barcelona

Eller, hva med å nyte Guadís mest symbolske kunstverk, hans ufullførte symfoni, hans virkelige magnum opus, fra komforten av den egen stue? Du vil ha muligheten til å gjøre nettopp det i vår utvalgte GAUDÍ LEILIGHET BARCELONA – denne lyse og KOSELIGE TO-ROMS leiligheten som ligger RETT OVENFOR SAGRADA FAMILIA. Overnattingen har spektakulær utsikt til den berømte basilikaen fra avslappingsområdet og fra den private balkongen som man kommer til fra stuen. Dette området er møblert med enkle, og praktiske og komfortable møbler, og er minimalt dekorert for å beholde det luftige, åpne inntrykket. Du kommer til å elske den elegante og solrike spisestuen med et praktfullt blått glassbord og et antikk vitrineskap langs siden. Det er også mange store klesskap med god oppbevaringsplass.

Denne leiligheten er flott for tilhengere av Gaudí som ønsker å få unna litt jobb under oppholdet, siden den har en beskjeden studiekrok med et trebord og en stol. Denne arbeidsplassen er kanskje litt mindre distraherende for de som ønsker å konsentrere seg enn i stuen, med en av Barcelonas mest ikoniske og mest besøkte bygninger som tårner høyt like utenfor vinduet.

License : HUTB-002111

 

buttoms norwegian

Ingen tur til Barcelona er komplett uten minst ett besøk til en av Gaudís mesterverker. Ved å bo i en av våre GAUDÍ LEILIGHETER BARCELONA, vil du ha muligheten til å ta inn all herligheten av disse praktfulle bygningene igjen og igjen under ditt opphold.

 Ser du etter å leie en leilighet i Barcelona? Sjekk ut våre SPESIELLE TILBUD PÅ LEILIGHETER over hele byen med Barcelona Home! 

Overnatting Barcelona

Gaudi Apartments Barcelona

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments info@barcelona-home.com

Enregistrer

Legg igjen et svar

Din epostaddresse vil ikke bli publisert

Skrevet av: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

overnatting

Overnatting Barcelona


Gå til toppen