Home / Verblijf / 5 Sterren Appartementen in Barcelona
Elegant Living Room

5 Sterren Appartementen in Barcelona

Voor diegene die opzoek is naar pracht tijdens de vakantie of naar een lux langer termijn verblijf, voor hun hebben wij wat 5 Sterren Appartementen in Barcelona op een rij gezet met de top 3 prachtige appartementen van Barcelona. Hier zult de exclusieve panden zien met hun ruimte, prachtige designs, de beste kwaliteit meubels en de grootste variatie aan services. De appartementen zijn goed gelegen en dichtbij de bekende stranden van Barcelona of van het culturele centrum van de stad. De privé ruimte bied gasten een rustig huis om lekker te relaxen en comfortabel de dag door te brengen.

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments info@barcelona-home.com

Design Appartement in Paseo de Gracia

Voor    168€ / Nacht
Voor 4500€ / Maand

De eerste van de 5 Sterren Appartementen is een modern, ruim en van alle gemakken voorzien appartement, met neutrale kleuren, uniek design en decoratie. De grote leefruimte is een combi van knus en glad houten vloeren met een elegante zware leren bank, een door  George Nelson ontworpen ¨kokosnoot¨vrije tijds stoel, met nog industriële stylen in de ijzeren stoelen en een licht witte kroonluchter boven de glazen eet tafel. De leefruimte is uniek door de metallic muur en een groot raam in dat veel daglicht binnen laat. Het appartement heeft een wonderschoon uitzicht over Barcelona’s meest bekende winkel straat en in de verte twee fonteinen die s’avonds licht geven. Het appartement heeft ook een twee grote slaapkamers, een bad met jacuzzi, en een enorme grote moderne keuken met een prachtig kookeiland.

Het appartement is gelegen aan de Passeig de Gracia in de Eixample buurtmet de beste restaurants, cafés, bakkers en wijn bars van de stad. Vanuit hier kan je makkelijk naar veel van Barcalona’s hoofd attracties lopen, inclusief het Casa Batlló en La Pedrera of Gaudí, de gothic Cathedral en het Liceu Opera gebouw.

1

License : HUTB-010606

buttomsNL

Geweldig appartemen aan zee

Voor   348€ / Nacht
Voor 7540€ / Maand

Dit juweeltje van een appartement is prijzig maar het is het zeker waard! Al het zonlicht samen met het panoramische, 9de verdieping uitzicht over de kust van Barcelona maakt alles goed. De leefruimte komt met een massief, cream-kleurige hoek bank bedekt met knusse kussens en een elegante verdieping lamp gemaakt van gepolijst metaal. De leefruimte is ook zeker mooi door een prachtig houten en glazen tafel wat makkelijk kan dienen voor een etentje met familie of een grote groepen eters. De 4 slaapkamers zijn gekarakteriseerd bij een verfrissend design en zicht over de helder blauwe zee op de achtergrond. Gasten hebben ook toegang tot een privé terras wat perfect is om te genieten van de zonsondergang met een kopje koffie. Het appartement is gelegen in een modern gebouw aan de overkant van de straat  Bogatell, een geweldige plek om te zonnen, te volleyballen of gewoon te genieten met een glas sangria bij chiringuito beach bar. Sportieve gasten zullen de grote lange groene zone van Parc de Maresme fijn vinden. De Passeig de Maritim is dichtbij, beide een ideale plek om te joggen voor het relaxen en na het relaxen in het luxe werkelijk schone appartement.

a1

License : HUTB-004633

buttomsNL

Exclusief dubbel appartement bij Plaza Catalunya

Voor    280€ / Nacht

Dit Exclusieve boutique dubbel appartement met een prachtig design dat gecombineerd is met mooie elementen, zen en een licht. De leefruimte is een mix van licht grijs aan de muur en een bank met knal rode kussens. Een oversized poster van een beeld hangt aan de muur, de plek is relaxend en comfortabel waar je vanuit de eetkamer een collectie bronze beelden zit staan. De  vijf slaapkamers  zijn allen erg uniek gedecoreerd met warme lichte kleuren dat een met het huis is.

Een van de hoofdzaken van het pand is dat het briljant gelegen is,  Plaza Catalunya wat een van Barcelona’s beroemdste attracties is, en een paar minuten lopen en bent u op de Las Ramblas, de Catedral de Barcelona en bij Santa Caterina en de La Boqueria markt. het appartement ligt gunstig tussen drie erg culturele buurten; El Eixample, El Born en Barri Gòtic, elk met een grote variatie van lokale en internationale restaurants en bars. Voor de winkelliefhebber is er de Passeig de Gracia, Rambla Catalunya en de super grote Corte Inglés waar je bijna verdwaalt.

z

License : HUTB-002265

buttomsNL

De sleutel naar de perfecte vakantie in Barcelona om de wonderschone architectuur te zien, de mooie natuur en het heerlijke weer dat deze stad te bieden heeft begint hier! Onze 5 Sterren Appartementen in Barcelona hebben alles wat je nodig hebt om om gegarandeerd een uitermate goed verblijf te hebben.

Kijken voor meer appartementen in Barcelona? Bekijk onze speciale deals op appartementen door de hele stad heen.

Accommodation Barcelona

view more apartments dutch
Captura de pantalla 2015-11-04 a las 14.33.26

view more apartments +34 934 231 270 view more apartments info@barcelona-home.com

Enregistrer

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

waar-te-verblijven

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven