Home / Barcelonassa / Taksit Barcelonassa
Taxi service in front of the W hotel

Taksit Barcelonassa

Taksit ovat yksi helppo liikennöinnin muoto ympäri kaupunkia. Barcelonan taksit on helppo tunnistaa niiden musta/keltaisesta värityksestä ja tarjoavat kyydin paikasta toiseen vuoden jokaisena päivänä kellon ympäri.

Vaikka taksilla liikkuminen aivan keskustan alueella ei välttämättä ole kaikista kätevin vaihtoehto mahdollisten ruuhkien vuoksi tässä vilkkaassa kaupungissa, voi taksilla liikkuminen muihin kaupunginosiin olla hyvinkin edullista. Kätevintä on valita taksi etenkin, jos haluat päästä lentokentälle suurten matkatavaroiden kanssa.

Löydä majoituksesi nyt!

Jos taksi on vapaa voit nähdä vihreän valon sen katolla ja etuikkunassa kyltin, jossa lukee “lliure/libre”(=vapaa). Minimihinta taksikyydille on 2,05 euroa ja 15 minuutin ajomatka maksaa keskimäärin 10 euroa. Hinta riippuu mihin aikaan päivästä matkustat, sekä onko kyseessä arkipäivä tai esimerkiksi viikonloppu/juhlapyhä. Lentokentälle matkustaessasi joudut maksamaan pienen lisämaksun; näistä maksuista voit lukea lisää linkistä Metropolitan Insitute for Taxis.

Muistathan, että jos tarvitset taksia useammalle kuin neljälle henkilölle, on parempi soittaa taksi, kuin odotella sopivaa. Haluamme myös huomauttaa, että kaikki taksit eivät hyväksy korttimaksua, ainoastaan käteisen. Vaihtorahaa kuljettajilta yleensä löytyy siten, että he voivat vastata noin 20eurosta. Jos tarvitset liikuntarajoitteiselle sopivaa taksia, lisätietoja tähän asiaan saat täältä.

Accommodation Barcelona

View all

Jätä palautetta

Your email address will not be published.

Kirjoittanut: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

tietoa-barcelonasta kaupunkimme kuljetus

Majoitus Barcelona


Scroll To Top