Home / Om Barcelona / Toget til Montjuic
Barcelona Metro Parc de Montjuic

Toget til Montjuic

Historie:

Toget til Montjuic, bliver let forvekslet sammen med Teleferic (kabelbil.) Toget til Montjuic er forbundet med Paral-el stationen, og åbnede i 1928, til World Fair, som blev afhold i Barcelona. Herfra kan kan komme til toppen af Montjuic bjerget. I forberedelse til de olympiske lege i 1992, som også blev holdt i Barcelona – blev toget fuldstændig renoveret. I de senere år har det været under flere renovationer, og er blevet moderniseret.

Find overnatning nu!

Seneste nyt:

Toget til Montjuic er i dag en del af det integrerede transport system i Barcelona, så man skal ikke længere betale mere for billetten. Toget forbinder Montjuic til byen, og man kan komme dertil med metrolinjerne station: 2 og 3 fra Paral-lel metrostation. Toget kører indtil kl. 20 eller 22, afhængigt af tidspunktet på året.

Toget giver en hurtigt og let måde at komme til Montjuic og Joan Miro museet på. Hvis du ønsker at komme til slottet ved Montjuic kan man tage Teleferic eller bus nr. 55 eller 150, så man kan tage lige ude foran indgangen til toget. Der er en masse at se og opleve i Montjuic, der er mange smukke parker man kan gå rundt i, samt opleve den smukkeste udsigt over Barcelona.

Hvis du leder efter den ideelle lejlighed i Barcelona, så besøg Barcelona-home.com

Lejlighed i Barcelona

Se alle

Efterlad et svar

Your email address will not be published.

Skrevet af: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

about-barcelona-da transfers-da transport-da

Overnatning Barcelona


Scroll To Top