Home / Kultur / Tapas oprindelse
Tapas

Tapas oprindelse

The origen of tapas!

Tapas laves i mange farver og smage

Hvem kender ikke tapas? de små typiske spanske retter, som alle elsker. Mange restauranter i Barcelona, Madrid og Valencia tjener deres penge på at sælge disse lækre retter.  Hvad er den sande tapas oprindelse?

Tapas stammer fra ordet tapa (plurar tapas) som er afledt fra det spanske udgangsord tapar, som betyder dække eller genoprette. Mange tror, at med denne definition kommer fra det faktum, at oprindelsen af tapas bare var for at dække en drink. Oprindelsen af tapas faktisk en snack. I dag, bestiller mange tapas til at dele da det er blevet en større tradition i hele Spanien. Tapas er nu et måltid til at dele med en gruppe til frokost eller middag.

Find overnatning nu!

The origen of tapas!

Det der før tapas som populært er kvaliteten af råvarerne, det er meget simple retter lavet af produkter i høj kvalitet.

Mest populære retter:

– Tortilla Española (Spansk kartoffel omelet)
– Pinchos (stykker af brød)
– Alioli (speciel hvidløgs sovs)
– Chorizo (stærk salami)
– Calamares (blæksprutteringe)
– Filled mushrooms (fyldte svampe)
– Patatas bravas (kartofler i stærk tomatsovs)
– Marinated olives (marineret oliven)
– Pimientos de Padrón (små paprika)

Hvis du aldrig har smagt en af de overstående tapas, skal du virkelig besøge Spanien og prøve en af disse lækre retter, i mens du nyder en øl eller et glas sangria!

Overnatning Barcelona

Se alle

Efterlad et svar

Your email address will not be published.

Skrevet af: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

culture-da eating-drinking-da

Overnatning Barcelona


Scroll To Top