Home / Over Barcelona / Buurten / Sant Andreu Barcelona
Birdseye view of Sant Andreau

Sant Andreu Barcelona

Sant Andreu Barcelona ligt uit het centrum, richting Nou Barris. Het heeft een zeer lokale en residentiële sfeer en is zeer geschikt voor gezinnen.

Ondanks het feit dat het gebied sinds 1897 deel uit maakt van de stad Barcelona heerst er in Sant Andreu Barcelona nog steeds de onafhankelijke sfeer van een apart dorp. Rondwandelend door het rustige, traditioneel Catalaanse gebied zul je vergeten dat je eigenlijk in een enorm drukke stad bent. Het is een geweldige omgeving om te verkennen als je wilt ontsnappen aan het toerisme in het drukke stadscentrum.

Vind nu uw accommodatie!

De markt en de omgeving van Plaza de Mercadal is ook een leuk deel om te bezoeken, net zoals Plaza Villa Magna. Plaza Villa Magna is een gezellig plein waar je kunt gaan zitten om te genieten van een kopje koffie. Andere bezienswaardigheden zijn de Bac de Roda brug en het grootste winkelcentrum van Barcelona: La Maquinista.

Om te winkelen kun je niet alleen naar het enorme winkelcentrum La Maquinista. De grote straat Carrer Gran de Sant Andreu is er namelijk ook! Je vindt hier veel winkels, boetiekjes, kruideniers en slagers.

Sant Andreu Barcelona is goed verbonden met de metro (L1) en twee treinstations: Barcelona-Sant Andreu Comtal en Sant Andreu Arenal(allebei rodalies diensten)

Accommodatie in Barcelona

Bekijk alle

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

buurten over-barcelona

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven