Home / Index / No-Luggage
NoLuggage12

No-Luggage

Heeft u ooit te maken gehad met het ongemak dat u uw bagage naar het vliegveld moest dragen? Wil u van uw laatste dag in Barcelona genieten zonder dat u uw koffers hoeft mee te dragen en u zich zorgen hoeft te maken over de veiligheid van uw bezittingen? Het nieuwe concept van No-Luggage geeft u de mogelijkheid om van uw dag te genieten zonder deze last mee te dragen. Het biedt een aangename en gemakkelijke service die uw humeur een stuk beter zal maken!

 

Hoe werkt het?

Stap 1

  • Methode 1: Neem contact op met de receptie van uw hotel of het makelaarskantoor van uw appartement om hen te laten weten dat u de No-Luggage service graag zou willen gebruiken.
  • Methode 2 : Maak simpelweg een reservering op de No-Luggage website op uw laptop, tablet of smartphone.

Stap 2

  • Methode 1: Lever uw baggage in bij de receptie van uw hotel en het wordt opgepikt door het No-Luggage personeel op de afgesproken tijd.
  • Methode 2: Als u verblijft in een appartement dan zal uw bagage worden verzameld door het No-Luggage personeel bij uw adres op de vooraf afgesproken tijd.
OM DE VEILIGHEID VAN UW BAGAGE TE WAARBORGEN, VRAAG ONS PERSONEEL OM HUN ID ACCREDITATIES TE LATEN ZIEN.

Stap 3

Ontspan en geniet van uw dag zonder uw bagage mee te dragen of u zorgen te maken om uw bagage, tassen of koffers. Het is de perfecte service voor degenen die willen gaan winkelen, of een business meeting willen bijwonen op hun laatste dag in Barcelona.

Stap 4

Wanneer u aankomt op het vliegveld, ga simpelweg naar het afgesproken ophaalpunt en ga door met het inchecken van uw bagage. Nu kunt u weer verder ontspannen!

 

 

4 redenen om van deze service gebruik te maken

1. Het is makkelijk

U hoeft zich geen zorgen te maken om uw bagage nadat u uit bent gecheckt uit uw hotel of appartement. Haal uw bagage op op het vliegveld, check-in en geniet van een dag zonder bagage.

2. Het is veilig

Het protocol dat het bedrijf gebruikt, is erg veilig en betrouwbaar. Uw bagage zal worden verzegeld en geregistreerd met een code en gecontroleerd via een GPS tracker. Het is hetzelfde systeem dat banken gebruiken om zakken geld te transporteren. De bagage is ook verzekerd voor een maximale waarde van €3,000.

3. Het is efficient

Uw bagage is hoogst waarschijnlijk erg belangrijk wanneer u reist in het buitenland. No-Luggage garandeert de hoogste normen aan kwaliteit en professionaliteit.

4. Het is economisch

De service is vooral ontworpen voor reizigers die een leuke en plezierige reis willen hebben in Barcelona. U zal niet alleen genieten van het gemak om de stad te bezoeken zonder uw bagage, maar het zal u ook veel tijd en geld besparen als u niet terug hoeft te gaan naar het hotel of appartement om uw koffers op te pikken.

 

Contact

  • Adres: C/ de la Selva, 18 Poligono MAS BLEU – Aeropuerto – 08820 – BARCELONA
  • Telefoonnummer: +34 933 789 911
  • Email: hola@no-luggage.com

Accommodatie Barcelona

Bekijk alles

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

index whats-new-nl mas-consejos-nl

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven