Home / Cultuur / Kingsbrook Barcelona
Kingsbrook Barcelona

Kingsbrook Barcelona

Over Kingsbrook Barcelona

Opgericht in 2001 als een Spaanse school voor buitenlanders, is hen doel om u Spaans te leren op een simpele, plezierige, leuke en effectieve manier in een prachtige omgeving zoals Barcelona. Ook wil de school dat u een geweldige en positieve ervaring opdoet hier. Om dit doel te bereiken, hebben we een team van gekwalificeerde en ervaren leraren.

Vind nu uw accommodatie!

De grootte van de Kingsbrook Barcelona school staat toe dat iedereen persoonlijk kan worden geholpen. Ook zullen de studenten altijd contact hebben met onze Studie Directeur, die u zal helpen met vragen over de vooruitgang die u boekt of over het DELE examen. We werken met kleine groepen. De gemiddelde grootte van zo’n groep is 7 en het maximale aantal is 10. Op deze manier kan de leraar elke student persoonlijk helpen zodat de studenten sneller en meer leren.

U kunt cursussen vinden die aan al uw eisen voldoen. Er zijn semi-intensieve cursussen voor dezen die maar beperkt de tijd hebben om lessen te volgen door een baan of iets dergelijks. Ook zijn er intensieve Spaanse cursussen voor dezen die graag snel hun Spaanse taalvaardigheden willen ontwikkelen binnen een korte tijd. We hebben lessen in de morgen, middag en avond. Ook hebben we speciale cursussen met geschiedenis, kunst, gastronomie, flamenco en bedrijfsconcepten en zijn er stages beschikbaar. Hieronder zijn een aantal voorbeelden die u kunt downloaden in een PDF-bestand zodat u alle opties rustig kunt doorkijken.

De methodologie is dynamisch, communicatief en deelnemend. Dit is onze manier om u de taal te leren. Niet alleen de grammaticaregels, maar een taal om mee te communiceren. Het materiaal is zowel modern als effectief. Spaans is de moedertaal van onze leraren, ze zijn gekwalificeerd, met ervaring en gebruiken de taal niet anders dan dat ze u leren zodat u vertrouwd raakt met hoe het klinkt.

Informatie

Adress: Travessera de Gràcia, 60 08006 Barcelona

Als u accommodatie nodig heeft tijdens uw verblijf, neem dan een kijkje op Barcelona-Home.

Accommodatie Barcelona

Bekijk alles

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

cultuur

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven