Home / Index / Activiteiten / Coquette Univers – In-home beauty services
COQUETTE UNIVERS

Coquette Univers – In-home beauty services

Coquette Univers – In-home beauty services biedt u beauty services in uw eigen appartement, voor zowel vrouwen als mannen.

Coquette Univers is het gloednieuwe online schoonheid- en kappersservice platform waar u van kan genieten in uw eigen huis in Barcelona. U kunt makkelijk reserveren voor een knipbeurt, om uw make-up te laten doen, voor manicures, pedicures, of massages en dan ontvangt u de beste service aan huis. Coquette Univers – in-home beauty services heeft een groot team van innovatieve en erkende professionals voor elke service bekend in de schoonheidsindustrie. Ze gebruiken uitsluitend producten van hoge kwaliteit zodat ze uw haar en huid met grote zorg kunnen behandelen.

Vind nu uw accommodatie!

Pionierende merken in de sector worden gebruikt, deze combineren de laatste vorderingen in capillaire biotechnologie met natuurlijke kruideningrediënten, natuurvriendelijke en biologisch duurzame producten en fair trade producten. Ook gebruiken ze producten aan de voorrand van de technologie van huidverzorgingsproducten. Ze hebben zorgvuldig een selectie gemaakt van merken die aan uw wensen voldoen en grote unieke waarden. U kunt meemaken hoe het is om een ontspannende en rustgevende schoonheidsbehandeling te hebben in uw eigen appartement. Een zeer luxe ervaring, die nog goedkoper is dan u misschien wel denkt.

Heeft u een belangrijk evenement, een bedrijfspresentatie of heeft u simpelweg een schoonheidsbehandeling nodig om te ontspannen? Kies de behandelingen die u het meeste aanspreken in het service menu, bel op en reserveer. Naamloos-2

Telefoonnummer: 0034 619 839 512
Webpagina: CoquetteUnivers.com

Coquette Univers

Accommodatie Barcelona

view more apartments dutch

Geef een Reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Geschreven door: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

activiteiten-index whats-new-nl over-barcelona

Accommodatie Barcelona


Scroll naar boven