Home / Tjänster i Barcelona / Aktiviteter / Coquette Univers – skönhetsbehandlingar i hemmet
COQUETTE UNIVERS

Coquette Univers – skönhetsbehandlingar i hemmet

Coquette Univers – skönhetsbendlingar i hemmet, förser dig med skönhetsbehandlingar i din egen bostad, för såväl kvinnor som för män.

Coquette Univers är den splitternya plattformen för skönhets- och hårvårdstjänster som ger dig möjligheten att njuta av bekvämligheten av ditt eget hem i Barcelona. Du kan enkelt boka in dig för klippning, sminkning, manikyr och pedikyr eller massage och få deras exklusiva service mitt i ditt vardagsrum. Coquette Univers – skönhetsbehandlingar i hemmet, har ett stort team av innovativa och igenkända prroffs för varje tjänst som finns i branschen och de använder högkvalitativa produkter som vårdar både hår och hy på djupet.

Hitta ditt boende nu!

Banbrytande varumärken inom sektorn används och de senaste innovationerna inom bioteknologi kombineras med naturliga örtingredienser som är miljövänliga och biologiskt hållbara, såväl som produkter som är Fair Trade-märkta och är ledande inom hudvårdsteknologi. De har noggrannt valt ut varumärken som lever upp till kundens förväntningar och med värderingar om överlägsenhet och unicitet. Du kan verkligen uppleva en avslappnande och lugnande behandling i bekvämligheten av din egen lägenhet. Det är en riktigt lyxig upplevelse som är billigare än vad du kanske tror.

Har du ett viktigt event, en affärspresentation eller helt enkelt behöver avslappningen som kommer med skönhet? Välj behandlingarna som passar dig bäst bland deras utbud av behandlingar och ring dem för att boka in dig.

Naamloos-2

Telefonnummer: 0034 619 839 512
Hemsida: CoquetteUnivers.com

Coquette Univers

Boende i Barcelona

view more apartments swedish

Lämna ett Svar

Your email address will not be published.

Skriven av: xavi

xavi

Hello there! I love to travel, and Barcelona is a great city to live, thats why I decided to write about it and share my experiences!

activities-sv nyheter om-barcelona

Boende Barcelona


Scroll To Top